20190712 104952
|

Mama-dochterdag: samen naar Kinderpretpark Julianatoren

Vaak ga je met heel het gezin naar een pretpark toe. Ditmaal besloten wij bewust anders. De aandacht gaat de laatste tijd toch al vaak naar haar net geboren broertje toe, dus was het hoog tijd voor een dagje samen met mama weg.

20190712 104952

Samen naar Julianatoren

Julianatoren is altijd leuk, ook nu ze al oud genoeg is(8) om alle attracties alleen in te gaan. Het enige detail dat roet in het eten kon gooien was het weer (en helaas voor ons, deed dat het). De voorspellingen waren niet al te best voor onze geplande dag en ik kon de datum niet naar een later moment verzetten vanwege onze verhuizing én haar vakantie bij papa.

De Julianadag werd dan ook korter dan gepland, maar daarentegen was het park zeer rustig (door de voorspellingen bleven veel bezoekers weg) en kon dametje overal tig keer achter elkaar in. Dat is uiteraard ook zeer luxe! En dus had ze in een paar uur tijd meer gedaan dan anders in een hele dag! 😉

De grote favoriet is en blijft: de achtbaan!

Direct nadat we binnen waren was het gelijk richting de achtbaan. Uiteraard ging ik mee, maar na 4 keer was het deze mama wel even genoeg! Daar dacht zij uiteraard heel anders over. Daarna rende ze van het ene naar het andere. Uiteraard juist alles uitkiezend wat ze zelf leuk vond. Kortom, juist de snellere spannendere attracties werden gekozen. 😉 En doordat we bewust samen waren gegaan hoefde ze even geen rekening te houden met haar babybroertje die tussendoor stiekem best veel aandacht vraagt voor voedingen en schone luiers. Al hoefde mama niet mee overal in, want als 8-jarige is het heel stoer om alleen ergens in te gaan, of met spontaan gemaakte ‘vriendinnen’.

20190712 104959

Ik had een boek meegenomen, maar in de praktijk kwam daar weinig van terecht. De rust was er niet in mijn hoofd om te lezen. Aan dametje lag het niet, die vermaakte zich prima en sprong salto’s op de trapoline, terwijl ik genoot van een drankje op het terras. Het was zo leuk haar gade te slaan. Ik kan het iedere ouder aanraden om samen met je kind (zonder partner of eventuele andere kinderen) iets te gaan doen. Juist vanwege deze tijd samen komen de meest interessante gesprekken los.

De show van Jul en Julia

Uiteraard wilden we de show van Jul en Julia niet missen. Er blijken ditmaal attributen gestolen uit het park die echt dienen te worden teruggevonden, anders kan het park niet open. Met hulp van Meneer Kaasgaaf en het publiek komt dit vast helemaal goed! 😉

20190712 131215

Zomerweken in Kinderpretpark Julianatoren

Tot en met 1 september nemen Jul & Julia de bezoekers mee op wereldreis in de grote parkshow ‘Jul & Julia en de reis om de wereld.’ Daarnaast kan worden genoten van Jul’s Wild West Show, de Limbodansshow van Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspins Mexicaanse Dansshow.

En heb jij de nieuwe vrijevaltoren, de Hoge Hoed al geprobeerd? Dochterlief vond het er best heftig uit zien, en ikzelf durfde niet…

Ook is het park extra lang geopend op zaterdag 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus, waardoor je extra lang overal van kunt genieten. Die lange zomeravonden zijn er speciale thema’s: piraten, sprookjes, wilde westen, safari. Met als extra bonus de laatste zomeravond ook Woezel & Pip nog op bezoek!

Woezel & Pip zijn lange tijd de grootste vrienden van dochterlief geweest en nog even en onze kleine man gaat weer van ze genieten. Hij mag de knuffels van zijn grote zus al lenen! En heeft buurpoes nu al (3 maanden oud) als favoriete slaapknuffel uitgekozen!

Wij tippen Kinderpretpark Julianatoren als top uitje!

Voor kleine kinderen vanaf 2 jaar is Kinderpretpark Julianatoren al jaren een van onze grote favorieten en met de kleine man in ons gezin zal dit nog jaren zo blijven! Het vele leuke entertainment, de laagdrempelige attracties, en de steeds wisselende programmering gedurende het jaar blijven enorm aantrekken. Mocht je zelf eens overwegen met je (klein)kind(eren) erheen te gaan. Op de website van Kinderpretpark Julianatoren is extra aanvullende informatie te vinden.

Grote pluspunten van Kinderpretpark Julianatoren:

  • geen parkeerkosten.
  • alle shows zijn bij de prijs inbegrepen.
  • vanaf 2 jaar al veel beschikbare attracties.
  • kleinschalige opzet, dus goed door korte beentjes te belopen.
  • veel variatie in aanbod van eten en drinken.
  • online veel extra’s voor kinderen zoals YouTube filmpjes.

Disclaimer: Voor het beschrijven van ons dagje samen, zijn de toegangskaarten ons te beschikking gesteld door Kinderpretpark Julianatoren. De foto’s mogen niet verder worden verspreid, met andere doeleinden dan het doordelen van deze blog op sociale kanalen zoals Facebook en Pinterest.

Kinderpretpark Julianatoren
Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten