Domein De Schatberg
| |

De schatberg: we komen eraan!

Vanmiddag is het zover: een weekend naar Domein De schatberg!

Het is voor ons al eventjes geleden dat we een weekendje weg zijn geweest. Er waren wel plannen, maar een verhuizing tussendoor en wat andere zaken, schoven de datum van een weekendje naar Landal steeds naar voren. Maar vanmiddag is het dan wel zover! We vertrekken richting Domein De schatberg te Sevenum en hebben er super veel zin in!

Landal

Landal Domein de Schatberg te Sevenum

We verblijven een weekendje in een super de luxe bungalow voor 6 personen en gaan met zijn viertjes. Vriendin Jootje met haar dochter, Riana en deze dame zelf. Vier meiden, dat wordt een dolle boel, gegarandeerd. Twee kleuters en twee dertigers.

Uiteraard gaan we van alles ondernemen dit weekend buiten het park. Die kleine dametjes willen natuurlijk van alles doen, dus daar passen we het programma op aan. Zo komt er koeien kijken, tuktuk, een museum, zwemmen, een speelboerderij en een speciale soort golf voorbij de komende dagen. Natuurlijk wordt de lokale keuken ook getest. We gaan het allemaal meemaken en natuurlijk tussendoor ook zo veel als mogelijk genieten van wat Landal Domein de Schatberg zelf te bieden heeft.

Activiteiten op Landal Domein de Schatberg
  • Mijn oog viel al direct op de speelkelder, die natuurlijk getest dient te worden en is de gebak hier ‘Limburgs’ lekker?? We gaan het meemaken. Ze zullen vast vlaai hebben op de kaart! (testing)Landal
  • Dochterlief is enorm fan van Bollo, dus als we dat kunnen inroosteren, dan gaan we hem zeker een bezoekje brengen.
  • Ook het zwembad, Riana zwemt super graag, dus zal vast wel ergens moeten lukken. Het buitenzwembad, helaas het is pas maart, misschien kunnen we dat een keer doen als we in de zomer gaan.Landal
  • De dieren brengen we uiteraard ook een bezoekje op de dierenweide.

Liever kamperen, dat kan hier ook!

Dit park is buiten bungalows ook erg bekend, als grote camping. Dus indien je liever kamperend verblijft en geniet van de grote luxe, die het park in totaliteit biedt, dan kan dat ook.

Landal

Nu snel klaar maken voor vertrek. Kleren, toiletspullen, kinderzaken, keukentoestanden, medicatie en overige dingen die allemaal mee mogen. Het is maar een weekendje en toch zit de auto altijd weer geheel vol. (Op de één of andere manier beheers ik het principe weinig meenemen nog steeds niet!)

De rest van het weekend dagelijks een blog met onze belevenissen.

 

 

Disclaimer: het weekend weg betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten