Kampeer & Caravan Jaarbeurs

5 x 2 kaarten voor De Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Fans van kamperen opgelet!

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs

komt eraan!

Lees verder hoe je kunt deelnemen aan de winactie en wat je op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kan verwachten.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De Jaarbeurs tovert zich om in Duitse sferen van 12 – 16 oktober tijdens de nieuwe editie van De Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ). Je kan dus de echte hoffelijke Duitse gastvrijheid gaan ervaren met een knipoog naar het hippe Berlijn en natuurlijk alle laatste ontwikkelingen op kampeergebied en informatie over leuke, verrassende bestemmingen om te gaan kamperen.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs – het ideale begin van jouw kampeervakantie!

Gezien de vele mogelijkheden die er zijn op kampeergebied is er voor iedere kampeerliefhebber iets te vinden naar zijn/haar  specifieke wensen. Luxe kamperen, of juist heel basic met tent, caravan of liever toch een gehuurde vakantietent of caravan. Je bent op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs op de ‘place to be’.

Terwijl je daar rondloopt en nieuwe informatie tot je neemt, ervaar je door de gemoedelijke sfeer al een dagje vakantie, neem dus gerust de tijd voor je bezoek en maak er een dagje uit. Misschien heb jij na dit bezoek de nieuwe bestemming voor volgend kampeerseizoen uitgezocht of overweeg je een andere Caravan, Camper of Tent aan te schaffen.

De Duitse sfeer zal het genieten op de beurs veraangenamen en even een tussenstop in een Duitse bierstube of het proeven van een Duitse wijn is dan ook aan te bevelen.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Praktische informatie

  • Wanneer: 12-16 oktober 2016
  • Openingstijden: elke dag van 10.00-17.00 uur.
  • Entree aan de kassa: €12,50
  • Parkeren: €3,50 per uur tot maximaal €14,– per dag.

Uiteraard is er ook online nog veel meer informatie over de KCJ te vinden. Ook kan je korting kaartjes bemachtigen voor zowel de entree als parkeerkaarten en zien wie er allemaal deelnemen aan deze beurs.  Neem dus ook zeker een kijkje op: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Al is gratis toegang natuurlijk nog leuker en ook dat is mogelijk! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is deelnemen aan deze winactie en wellicht win je 1 van de 5 x 2 entreekaarten van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Winactie 5 x 2 entreekaarten Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je naar deze beurs wilt.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen.
  • De winactie loopt tot en met volgende week zondag middernacht. De uitslag wordt z.s.m. daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt. Kijk gerust naar nog andere lopende winacties. (Tip!)
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd.
  • Ditmaal een extra winkans als je de via de Facebookpagina van Onlybyme in een reactie een andere kampeerfanaat attendeert op deze leuke driedubbele winactie.

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten