IMG 0149 e1491489275919
|

Impressie Linnaeushof met jonge kinderen

Op 1 april ging Marange met haar gezin naar Linnaeushof, Europa’s grootste speeltuin, toe en ze waren erg enthousiast! Ze hebben ondanks het druilerige weer genoten! Ben jij er al eens met je gezin geweest

Marange neemt je mee in haar persoonlijke impressie.  

Impressie Linnaeushof

Geschreven door Marange Krouwel.

Daar gingen we dan op 1 april naar de Linnaeushof. De kinderen hadden er erg veel zin in. Afgelopen jaar was de oudste hier al heen geweest met haar schoolreisje, dus zij had heel de dag al gepland. Best handig een persoonlijke gids. 😉

We kwamen binnen en werden vriendelijk welkom geheten door het personeel en ze gaven ons een plattegrond.

Mijn eerste indruk was: wauw wat groot, mooi en super goed onderhouden. De speeltoestellen lijken wel allemaal nieuw. Bij veel andere parken zie je duidelijk dat de speeltoestellen er al een aantal jaar staan.

IMG 0123

Uiteraard wilden mijn kinderen van alles doen, de zweefbaan, in de kruipspin, waterfietsen, trampolines, in de trein, het verkeersdorp, in de wortelberg, het huisje van bennie broek en het springkussen.

 Linnaeushof

Omdat het een beetje harder begon te regenen gingen we naar de overdekte speeltuin. Hier konden ze met de botsauto’s spelen en de zweeffietsen. Ze hebben zich ook vermaakt in de hindernisbaan.

IMG 0124

Hier hebben we echt heel lang gezeten, en toen het weer droog was, gingen we weer naar buiten.

 Linnaeushof

Wat is een dagje weg zonder een ijsje. We hebben ook een ijsje gegeten in de restaurant. Deze is groot met heel veel zitplaatsen. Ook buiten hebben ze een groot terras, waar je lekker in het zonnetje kan zitten en naar je kind kan kijken op een veilige afstand.

Er werd steeds weer omgeroepen dat er in de wortelberg een voorstelling zou zijn. Die deze dag extra leuk zou zijn om dat het 1 april is. De kinderen waren meteen enthousiast en we gingen ook daarheen. De show was echt heel leuk. Het was een interactieve show. Alle kinderen konden meedoen, mee dansen en meezingen. Aan het einde konden ze zelfs een seizoenspass winnen.

IMG 0191

Daarna zijn we weer naar buiten gegaan en hebben mijn kinderen de hele middag in de peuter/kleuter speeltuin gespeeld. Wat hebben ze genoten van deze dag,

 Linnaeushof

Conclusie


Marange:
We gaan zeker nog een keer terug naar de Linnaeushof. Het is een aanrader! Voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook zeker de oudere kinderen (ze hebben ook een gedeelte van 10+). Het is een mooi groot park, ze hebben vriendelijk personeel en alles schoon en mooi onderhouden.IMG 0144

Als aandachtspunt wil ik meegeven dat het op de plattegrond niet duidelijk staat aangegeven vanaf welke leeftijd je in welke toestel mag of juist niet. Wij hadden geregeld het probleem dat daardoor onze jongste niet mee kon doen. Een soort leeftijdsaanduiding op de kaart zou dat net iets makkelijker maken. Verder was echt alles top!

Bedankt!!!

Extra informatie

De Linnaeushof is vanaf eind maart tot eind oktober geopend en de waterspeeltuin bij mooi weer vanaf mei t/m september. Kijk op hun website voor de precieze openingen tijden, omdat die kunnen verschillen per seizoen en weertype. Je vindt daar verder informatie over toegangsprijzen, soorten attracties, routebeschrijving en alle zaken die je vooraf aan je bezoek wilt weten.

 

Disclaimer: deze impressie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten