Impressie Julianatoren tijdens de AFAS Sprookjesweken

Ben jij al eens in Koningin Julianatoren te Apeldoorn geweest met je gezin? Een van de leukste pretparken midden in Nederland gericht op gezinnen met kinderen tot 12 jaar? Waar kinderen vanaf 4 jaar al heel veel zelfstandig kunnen genieten en papa en mama kunnen toekijken terwijl hun kroost zich uitleeft in een van de vele attracties speciaal voor kinderen?

 

Wij, Riana en ik, waren 2 jaar geleden al met veel enthousiasme thuisgekomen van een dag genieten in Julianatoren en schreven er deze review over vol foto’s.  Riana was toen 4,5 jaar en genoot volop! Ze kon al heel veel zelf zonder mama die mee ging in alle attracties. Sterker nog, soms mocht ik niet eens mee. Niet toegestaan voor ouders! Nu 2 jaar later hoefde ik vrijwel nergens meer in daar dametje inmiddels ruim boven de 1.20 meter is en veel alleen durft, maar ging ik toch voor de gezelligheid nog af en toe mee.

Een persoonlijke impressie van onze dag in Julianatoren tijdens de AFAS Spookjesweken

Deze zomer kan je nog t/m 20 augustus genieten van de AFAS Sprookjesweken in Koningin Julianatoren. In deze impressie laten we je zien wat je zoals kunt beleven deze weken in Julianatoren inclusief nog twee hele speciale sprookjesdagen! Daarnaast zijn er ook voor de niet-sprookjesliefhebbers heel veel leuke attracties die standaard op je wachten bij elk bezoek. Wij hebben een mix van beiden toegepast afgelopen vrijdag en een onvergetelijke dag beleefd. Riana vroeg dan ook meteen toen we vertrokken: “Wanneer gaan we weer?”

De dag begon uiteraard met Jul en Julia die ons welkom heten bij binnenkomst in het park, een 10 minuten durend vrolijk welkom heten met dans en muziek en uitleg van wat er deze dag te doen valt in Julianatoren.

Julianatoren

Daarna popelde dametje om het park te gaan verkennen, want ze kon zich nog goed haar eerste bezoek aan Julianatoren herinneren van 2 jaar geleden. Ditmaal was er duidelijk een groot verschil: ze had mama amper meer nodig. Feitelijk mocht ze alles alleen, maar slechts enkele malen wilde ze mama erg graag erbij. Samen genieten is en blijft leuk dus mama ging mee in bepaalde attracties en tussendoor genoot dametje alleen, terwijl mama toekeek van dichtbij of vanaf een afstandje op één van de terrasjes.

Zo was het ditmaal ook voor mama een soort vrije dag. Ik kon af en toe echt even puur genieten van toekijken en op andere momenten weer samen intens plezier hebben. Dametje had hoe dan ook de dag van haar leven, want ze kon vele malen in attracties rennen en daarna vertellen aan mama waar ze daarna in ging en weg was ze weer.

Julianatoren is kleinschalig opgezet en daardoor overzichtelijk voor kind en ouder!

Doordat alle attracties dichtbij elkaar liggen kan je kind al vanaf 6 jaar zelf op onderzoek uit als je goed overlegt wat op welk moment mag. Zo kon Riana echt kiezen: ik ga nu hier en daarna daar in. De regel was, ergens in en dan even komen melden waar je daarna in gaat. Heus zag mama het wel, maar zo kreeg zij het gevoel dat ze zelf mocht kiezen en toch ook mama op de hoogte hield. Ideaal in het oefenen van vrijheid geven. 😉

Uiteraard was het reuzenrad iets wat we samen deden, ditmaal voor de eerste keer!

Julianatoren

Heel eerlijk: deze mama vond ook het best hoog, maar ik ben dan ook in het bezit van hoogtevrees. Het uitzicht over het park was mooi en de angstige gedachten waard, maar of ik ook ooit ergens in een groot reuzenrad durf te gaan???

Julianatoren

Julianatoren

Het sprookjesconcert wilden we uiteraard niet missen!

Deze weken zijn er speciaal vanwege de AFAS Sprookjesweken veel extra’s in het park te beleven. Wat je dan zeker niet wilt missen is het sprookjesconcert.

Inhoud voorstelling

Er wordt een speciaal bal georganiseerd omdat het feest is in Julianatoren en iedereen is uitgenodigd. Fien de gemene tovenares is er niet bij maar dat vindt ze duidelijk niet leuk en tovert al het snoepgoed weg. Hans & Grietje gaan samen met de kinderen en andere sprookjeshelden op zoek naar de antwoorden op de drie vragen die Fien heeft achtergelaten als enige mogelijkheid om het snoepgoed terug te krijgen. Lukt het ze om samen met de kinderen de raadsels op te lossen?

Riana genoot, op de foto met de sterren van de voorstelling wilde ze niet, want er was een hele lange rij (in haar bewoording) en ze wilde veel liever weer gaan spelen in het park. De bui die ons bezoek trof toen we in de rij stonden om naar het sprookjesconcert te gaan had inmiddels weer plaats gemaakt voor een zonnetje tussen de wolken door. Dus ik kon haar goed begrijpen, spelen is immers het allerleukste om te doen en ze had al eerder op de foto gestaan met Jul en Julia, twee prinsessen en roodkapje!

Naast het sprookjesconcert is er nog veel meer te doen in het sprookjesthema deze zomerweken:

 • Een Sprookjesspeurtocht. Je kan elke dag tussen 12.00 en 14.00 uur alle sprookjesvrienden vinden in een speurtocht. Bemachtig alle letters en ontdek het magische woord, zodat je jouw naam mag schrijven in het grote Sprookjesvriendenboek van de Koningin!
 • Zing mee met mevrouw Suikerspin als ze draait aan het rad met de leukste hits van Jul & Julia tijdens de Jul & Julia Sing-a-Long!
 • Je mag deze weken verkleed naar Julianatoren komen en meedoen met de sprookjescatwalk. Misschien win je wel iets heel moois?
 • Houd jij van dansen? Dans mee op het Prinsen- en Prinsessenbal samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en uiteraard Jul & Julia.

TIP: De dag dat je het park bezoekt is online op de website van Julianatoren te zien met wat er die dag wanneer wordt aangeboden. Best handig om even wat tijden in herinnering te nemen en ook de locatie in het park erbij! Hiermee maakte deze mama een kleine vergissing, waardoor we iets zijn misgelopen en later op de dag nogmaals konden plannen! 😉

Daarnaast zijn er nog 2 hele speciale dagen deze zomer om extra in de gaten te houden!

Sneeuwwitje – op 5 augustus is er tijdens de zomeravond in Julianatoren een mini-musical te bekijken van Sneeuwwitje van 30 minuten. Meneer Kaasgaaf vertelt het verhaal van dit zeer bekende sprookje en wordt daarbij ondersteunt door de oorspronkelijke karakters uit de familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment.

Hans & Grietje – op zaterdag 12 augustus is er tijdens de zomeravond in Julianatoren een mini-musical te bekijken van Hans & Grietje van 30 minuten. Ook deze avond vertelt Meneer Kaasgaaf het verhaal van dit eveneens bekende sprookje en wordt daarbij ondersteunt door de oorspronkelijke karakters uit de familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment.

Ook Piano & Co, een zeer flexibele en uitdagende (piano) show,  zijn van de partij tijdens de zomeravonddagen van Julianatoren. Mocht je van plan zijn nog deze zomer een bezoek te brengen aan Julianatoren, probeer te kijken of deze dagen in de agenda matchen!

Spelen spelen en spelen!

Kort samengevat was dat de rest van onze dag. Uiteraard heb ik vele foto’s geschoten voor ons persoonlijke archief maar ik kan het niet laten er nog elke te delen.

Het park is echt in mijn ogen ideaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen in de leeftijd van 3-10 jaar. Vanaf 6 jaar kan je je kinderen al gedeeltelijk loslaten, iets ouder in mijn ogen geheel, zolang er maar overleg is waar wie is en waar weer te verzamelen.

Wanneer gaan we weer?

Feitelijk dacht niet enkel Riana bij vertrek wanneer gaan we weer! Het is echt een top park met opgroeiende kinderen waar ze veilig en naar hartenlust kunnen spelen. Het eten is betaalbaar en vergelijkbaar met andere parken. Het aanbod in keuzes is zelfs groter! Tref je op de dag een bui dan zijn er schuilmogelijkheden. Is het erg zonnig, dan zijn er genoeg parasols om onder te verdwijnen. Kortom een park dat op mijn favoriete lijst zou staan voor een jaarabonnement, als we iets dichterbij zouden wonen! (Voor ons anderhalf uur rijden zonder files, wat helaas op de route veelvuldig voorkomt, maar niet tijdens deze zomerweken!)

Krijg jij al zin om ook een dagje met je gezin hier door te gaan brengen? Het spijt me oprecht als we jullie hebben aangestoken met het Jul & Julia virus! Maar eerlijk is eerlijk, het is dan ook wel een erg leuk park om eens naar toe te gaan als je overweegt een uitstapje met het hele gezin te maken! 😉

Winactie – 4 toegangskaarten voor Julianatoren gesloten

Namens Julianatoren mag Onlybyme een gezin blij maken met 4 toegangskaarten. Wil jij graag met jouw gezin of jouw kleinkinderen hier naar toe, of wil je iemand verrassen met deze kaarten? Doe mee!

LET OP! Afwijkende deelname voorwaarden en de winactie loopt slechts enkele dagen!

Regels voor deelname:

 1. Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd) onder dit bericht en geef aan in dat je deze toegangskaarten wilt winnen.
 2. Reageer op de Facebookpagina van Onlybyme op de aankondiging van dit bericht dat je mee wilt doen én deel je het bericht daar openbaar en/of tag iemand die je wilt attenderen op deze winactie.

Deze actie loopt bewust maar enkele dagen zodat de winnaar de kaarten al thuis heeft voor 5 augustus en nog maar deze speciale zomeravond toe kan gaan. Meedoen kan tot en met dinsdag 1 augustus!

Je automatisch loot mee als je aan bovenstaande 2 voorwaarden hebt voldaan. Woensdag 2 augustus wordt er contact gezocht met de winnaar! De uitslag wordt ook op de Facebookpagina gedeeld!

Veel succes met winnen toegewenst!

 

 

Disclaimers:

Deze winactie betreft een samenwerking.

Het is niet toegestaan foto’s te gebruiken voor eigen (commerciële) doeleinden, zonder vooraf toestemming te vragen aan de rechtmatige eigenaar.

Comments

 1. Jaccomijne says:

  Dat zou zo te gek zijn voor ons gezinnetje even genieten van de leuke attracties en alle leuke shows.iets wat beide kids leuk zouden vinden ondanks het leeftijdsverschil verschil.

 2. Desirée Rosielle says:

  Deze kaartjes willen wij heel graag winnen ! Nog nooit geweest en ben erg nieuwsgierig nu

 3. Claudia van Heck says:

  Wat zou dat super GAAF zijn =D !!! Onze kinderen zijn zo gek op Julianatoren en vroegen afgelopen week nog wanneer we daar alsjeblieft weer naartoe zouden gaan! En ik snap helemaal waarom, eindeloos veel attracties, zo kleurrijk en vrolijk, ze mogen overal in en hoeven nooit lang te wachten, de sfeer is er geweldig <3 wij zijn fan! Het is voor ons wel een uurtje rijden maar dat hebben we er altijd graag voor over. Het is een feest!! En op deze manier zou het natuurlijk helemaal feestelijk zijn =D uitjes zijn prijzig met vier kinderen en we gaan pas in de laatste week even weg – wij gaan heel hard duimen hoor!!

 4. Heidie van der Steeg says:

  Dat zouden onze kinderen van 5 en 7 helemaal te gek vinden. Wij zijn nog nooit bij de AFAS sprookjesweken geweest en reken maar dat mijn dochtertje dolgraag in haar allermooiste prinsessenjurk zou willen gaan!

 5. Jellie de Vries says:

  Ja graag. Mijn kinderen hebben mij ook al gevraagd wanneer gaan we weer? Dit zou helemaal geweldig zijn als ik ze hiermee kan verrassen.

 6. Myriam Blom says:

  Hier kan ik het gezinnetje van mijn broertje heel blij mee maken dan hoeven ze nog maar 1 kaartje te kopen 😀

 7. Marian B says:

  Wat lijkt ons dat een leuk dagje uit! Ik neem behalve mijn zoontje ook mijn vriendin en haar dochtertje mee. Wat een gezellige boel zal dat worden!

 8. julia van empel-stamate says:

  Heel graag. Ik wil deze toegangskaarten graag willen winnen

 9. Iris says:

  Ik zou graag met mijn kids naar Julianatoren willen tijdens onze staycation, maar ik heb geen Facebook

 10. Sepkje de Ronde says:

  Ik zou hier graag met ons gezin heen willen. Wat zullen de kids genieten. En daarmee wij ook. Want als de kinderen genieten dan genieten wij ook.

 11. Joyce says:

  Wij maken heel graag een kansje op kaartjes. Wil er al zolang heen met mijn zoontje

 12. Patricia de crom says:

  Ik waag graag een kansje

 13. droppie86 says:

  Ik maak heel graag kans !
  Kunnen we er een leuke dag van maken met onze jongens !
  Wat een gave actie !

 14. Esther Noordergraaf says:

  Ik wil heel graag mee doen! Mijn oudste zoontje wordt 7 augustus 5 jaar en zeurt al de hele vakantie of we nog een keer naar de Julianatoren gaan (we zijn vorig jaar geweest, maar toen was de jongste, nu bijna 3, eigenlijk nog te klein). Het zou dus een perfect verjaardagscadeau zijn! Genieten met z’n 4tjes <3

 15. Saskia Bosch says:

  Wow super de puper zegt onze dochter van 6.
  Ze wil super graag nog een keer met ons naar Julianatoren dus we doen graag mee.
  Helemaal omdat de sprookjesweken nu bezig zijn en ze helemaal gek is op Doornroosje en Assepoester.

 16. Michael noo says:

  Heel erg leuk om hier met het gezin naar toe te gaan!! Waag heel graag een kans.

 17. Mariska says:

  Ik zou enorm graag eens naar de Juliana toren willen met mijn zoontje!!! (3,5 jaar) Veel parken zijn gewoon nog te veel en dan mag hij nergens in.. ik denk dat dit een super ervaring gaat zijn voor hem!! En natuurlijk nemen we dan een vriendje of neefje mee!!!!! Tof!!

 18. Anna says:

  Ik doe graag mee omdat ik mijn schoonzus wil verrassen..

  Facebook: An Na

 19. Cora van der Bijl says:

  Wauw heel graag deze oma&opa kunnen wel een heerlijke dag gebruiken met onze twee kleinkinderen Jari 6 en Fajah 3

 20. Marion Licht says:

  Lijkt me ontzettend leuk om heen te gaan met mijn 2 dochters!

 21. Esther slootjes says:

  Dat lijkt me erg gezellig met mijn meiden! Een dagje genieten van alle attracties en shows!

 22. Goele H says:

  Deze wil ik heel graag winnen. We zijn er nog nooit geweest, maar staat al een tijd op het verlanglijstje. Nu mijn zoon 4 is, staat hij te popelen om zich een prinses te voelen en te genieten van een dagje Julianatoren.

 23. Ingrid Simons says:

  Oh ik zou het geweldig vinden om er een keer heen te gaan met mijn kleindochter Djeneah van 4 jaar.
  Ik weet zeker dat ze het fantastisch gaat vinden

 24. Wat een leuke actie ik loot graag mee voor mijn achternichtje van 4 jaar

 25. Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk  <3  <3  <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Jaaaaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op kaartjes voor de Julianatoren, WAUW <3 Ohhh vorig jaar geweest en dochterlief vond het echt GEWELDIG en wil dolgraag eens terug.. dit zou echt "het" perfecte uitje voor de vakantie zijn, super SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST  😍 😍 😍 😍 😍MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor  😉 Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ Geliked
  ☑️ Openbaar gedeeld

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie  :* 

 26. eveline van Dijk says:

  Dit zou mijn dochter wel heel erg leuk vinden!

 27. Barbara Gelens-Haas says:

  Wat een mooie kans op een gezellig familieuitje! Zo te lezen absoluut de moeite waard om met onze kleine mannen (2 en 4) naar Apeldoorn te rijden!

 28. Aty Janzen says:

  Geweldig om te winnen. We hebben zoveel goede berichten over de Julianatoren gehoord dat we er heel graag heen willen met de kleinkinderen.

 29. Danielle says:

  Het zou fantastisch zijn om lekker met onze meiden naar de Julianatoren te gaan.
  Zeker na een verregende vakantie…
  Daar zou ik ze heel blij mee maken…😀😃👍👍

 30. Mariska van lochem / op fb mariska giulianojazzlyna says:

  Wat een super leuke actie. Wil graag met mijn gezin gaan.

 31. Helena Hoogerwaard says:

  Deze zou ik graag willen winnen voor mijn vriendin. Ze heeft 5 kinderen, zoals te begrijpen zijn dit soort uitjes niet echt betaalbaar voor haar. Wat zou dit een verrassing zijn.

 32. Michele says:

  Ik doe graag mee, ben erg benieuwd naar deze pretpark

 33. Petra van Beek says:

  Onze dochter Floor (5 jr) zingt de hele dag liedjes van Juul en Julia maar is nog nooit bij de Julianatoren geweest. Zou echt een super gaaf familieuitje zijn. Broertje Tijs (4 jr) gaat graag mee! Wij gaan 👍👍👍👍

 34. Cobi says:

  O dat zou super gaaf zijn. Wij gaan dit jaar niet op vakantie dus on dagje uit zou goed uitkomen

 35. ilsiee prins says:

  Echt superleuk om de kids een dagje te verrassen deze vakantie! Ziet er onwijs gezellig uit in Julianatoren!
  Groetje Ilsiee

 36. Angela says:

  Zou super zijn om te winnen. Mijn dochter wil er al heel lang heen. Maar we wonen in zeeland dus dat is nogal ver rijden. En in augustus gaan we daar in de buurt naar een camping. Dus zou een leuke verassing zijn als we dan heen zouden kunnen.

 37. Andy E says:

  Hier zouden mijn zoon en dochter zo hard van genieten volgens mij. Ze zijn beide helemaal gek van sprookjes en prinsessen. We wonen in België, maar Julianatoren staat al een tijdje op onze verlanglijst om eens te doen. Tot nu toe had ik de boot afgehouden, maar ze zijn nu oud genoeg en misschien moeten we gewoon daar in de buurt een overnachting boeken en vooral genieten. Ik doe dus graag mee.

 38. Evi Huys says:

  Ik doe heel graag mee. 2 kinderen die een gat in de lucht zouden springen als ze de kans krijgen naar Julianatoren te gaan! <3

 39. Lyn says:

  Leuk, ik doe mee!

 40. Brit Weijers says:

  Heel leuk wij doen graag mee.

 41. Dat zou leuk zijn voor mijn nichtje

 42. Oma Will says:

  Jammer, ik kan niet meedoen.
  Heb geen Facebook.

 43. Albertine says:

  We zijn er al eerder geweest, maar mijn meiden willen heeeel graag terug komen….al is het maar voor die catwalk die er toen niet was….ze komen graag als PRINSES het park onveilig maken!

 44. Gaby Stoffers says:

  Ik zou graag de kaarten winnen. Mijn dochters kijken altijd op tv naar jul en julia

  Ze zouden ze graag eens in het echt ontmoeten

 45. Tamara Stoc says:

  Wat een leuke actie en grappig dat je precies hetzelfde had als ik, met hoogtevrees in het reuzenrad. Je hebt er wel een mooi overzicht van het park! Ik zou het heel leuk vinden om samen met Emma de sprookjesspeurttocht te doen!

 46. Natascha says:

  Zou helemaal top zijn in me geboortestad ( dorp ) met me kids en man en onze Bono ( newfy) lekker een dagje naar het leukste park van Gelderland
  Toppie Juliana toren ga zo door iedereen S6 😉

 47. Ipie Oudshoorn says:

  Super leuke actie! Ik doe graag mee!

 48. ninamol says:

  Ik doe graag mee voor de voedselbank!

 49. Patricia de Koning says:

  Wij zijn er nog nooit geweest maar onze oudste zal het denk ik wel heel leuk vinden. Hii is zo een fan van meneer kaasschaaf🤗

 50. Nienke says:

  Mijn meiden van 8 en 10 jaar willen heeeeeeeeeeeeeeel GRAAG nog een keer naar Julianatoren! En mama stiekem ook. ( nu is het nog leuk…) Met de Sprookjesweken is het dubbel feest, dus we gaan heel hard duimen!

 51. Wendy says:

  Ohh wat ziet dat er super uit! Zouden graag ook eens gaan #duimerdeduim

 52. Dionne van der Kooij says:

  Ik doe graag mee om met onze eigen prinsessen een super leuke dag te geven deze vakantie 😍 wat zouden ze hier blij mee zijn!

 53. Queenie Schut says:

  Ben je 45 jaar en nog nooit in Julianatoren geweest. Lijkt mij een ontzettend leuk en mooi park om met mijn drie kinderen heen te gaan. Wat een mooie foto’s en reportage over het park. Ik doe graag mee om mijn kinderen en mijzelf te verrassen met een dagje uit. 😀

 54. Kim says:

  Ow dat zou te gek zijn! Onze jongste is hier nog nooit geweest maar zal denk ik ook gigantisch genieten.

 55. Rianne says:

  Voor ons is de julianatoren ook iets ver om te rijden, wonen in julianadorp (vlakbij Texel), maar wij gaan op vakantie naar de Veluwe, en hoe leuk zou het zijn om dan dit super leuke pretpark te bezoeken met onze 2 kinderen. Dus nu maar duimen en hopen dat we de kaartjes van deze super leuke winactie winnen!

 56. Melissa says:

  Wat een leuke winactie zeg. Wij zijn 1 keer bij Julianatoren geweest. Toen was de jongste volgens mij 1,5 jaar en heeft er dus niet zoveel van meegekregen. Dochter Elise was toen 3,5 jaar en zij vond het te gek. Nu we een lijstje maakte van wat ze graag wilden doen deze vakantie (wij gaan niet op vakantie verder), kwam Julianatoren op plek nummer 2. Elise is nu 6,5 jaar en ze durft (en kan/mag) nu eigenlijk in alle attracties daar en dat komt niet vaak voor in pretparken. Verder vond ik het park zo fijn omdat het zo overzichtelijk en compact is. En nu ben ik helemaal benieuwd i.c.m. de sprookjesweken, want daar is elk kind toch gek op!

 57. Kim de Jong says:

  Super leuk! Wij doen graag mee…

 58. Diana Beekhuizen says:

  Ja heel graag met mijn dochtertje, vriend en stiefdochter 🙂 We zijn er drie jaar geleden geweest, maar tot haar grote frustratie was ze toen voor sommige dingen nog te klein.. Daarom graag een nieuwe poging 🙂

 59. Nadia says:

  Wat een mooie win actie voor onze tweeling

 60. Gaby says:

  Lijkt me superleuk voor mijn vriendin en ik en onze meiden . Zij is vandaag jarig dus het coolste verjaardagscadeau ever

 61. Peggy Palm- Elizen says:

  Sprookjesweken in een pretpark, dat moet als een droom zijn voor kinderen. Als kind kwamen we hier vroeger al, na het lezen van je verslag van dit droompark krijgen we zin om dit eens terug te zien met onze eigen kinderen. Ik doe dus heel graag mee met de winactie.

 62. Daan says:

  Ontzettend leuk! Ik loot graag mee en zou dan samen met mijn nicht en de kinderen naar het park gaan. 🙂

 63. Femke Dekker says:

  Leuk! Ik zou graag een dagje uit gaan met mijn man en kinderen …. heerlijk die blije snoetjes van de kinderen.

 64. Celina says:

  Ik ben er als kind ook geweest en vond dat erg leuk.. Het zou super zijn om nu met mijn eigen gezin te kunnen gaan 🙂

 65. Annie Eggink says:

  Leuk om met de kleinkinderen naar toe te gaan.

 66. Lisette Peters says:

  Ja doe graag mee! Steeds als mijn kids de reclame voorbij zien komen van de Julianatoren willen ze erheen😁

 67. Petra dumay says:

  Wij willen met onze kleinzoon as zaterdag gaan.hij is 5 jaar dus een leuk park voor zijn leeftijd heb ik te horen gekregen

 68. Jootje says:

  Fijn dat jullie genoten hebben! Het blijft een superleuk (en overprikkelend ;)) park hihi. Wij slaan de Julianatoren dit jaar over. Deze vakantie staat een ander pretpark centraal 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.