Theaterhotel Venlo
| | |

Luxe overnachten in Theaterhotel Venlo; zo vanuit de theaterzaal je bed in!

Jezelf verwennen met een theaterbezoek en naderhand direct naar je hotelkamer lopen en daar nagenieten van de voorstelling? Het kan! Wij sliepen na de voorstelling Conny Janssen Danst: INSIDE OUT  in Theaterhotel Venlo en voelden ons totaal in de watten gelegd. Liefst hadden we onze agenda’s vrijgemaakt en langer gebleven.

Theaterhotel Venlo
©Barbara Oosthoek

| Theaterhotel Venlo | luxe overnachten, naast Maaspoort Theater, Venlo | recensent: Barbara Oosthoek |

Impressie Theaterhotel Venlo

Aan het einde van de middag arriveerden we bij het hotel. Parkeren is bij een verblijf in het hotel inbegrepen, dus we hoefden niet te zoeken naar een plek voor onze auto. De garage zit in hetzelfde gebouw, direct onder het hotel. Na inchecken brachten we de spullen naar boven, fotografeerde ik direct ons verblijf in een luxe suite (dan ligt alles immers nog zoals je arriveert en ik ken mezelf en weet dat ik chaos kan creëren voordat het uur om is en dan is het sfeervol vastleggen van elk vertrek een extra uitdaging 😉 ) en genoot intens van alles waar mijn oog op viel.

Het Theaterhotel is met recht een hotel met een luxe uitstraling. Je voelt je direct in de watten gelegd en het personeel heeft dit gevoel tijdens ons verblijf enkel maar versterkt. Zeer behulpzaam en altijd bereidt mee te denken.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden!

20180425 164757
©Barbara Oosthoek

Onze kamer had alles wat we maar zouden willen hebben. Een zalig bad waar je echt met 2 personen heerlijk in kunt wegdromen. Alleen al de centrale ligging in de kamer maakt dit een waar feest.

De televisie kan van de muur af worden bewogen waardoor je deze zelfs zo kan draaien dat je vanuit bad film kunt kijken. Over film gesproken: log in op je eigen Netflix-account en ga verder met het kijken van je favoriete serie! Of op het internet! De Wifi is mega snel en gratis voor de gasten.

20180425 164418
©Barbara Oosthoek

Het bed ligt zeer goed, niet te hard, niet te zacht met de kussens genoeg om jezelf op je favoriete wijze samen te nestelen en een gat in de dag te slapen. Met horren voor de ramen die open kunnen en goed verduisterende gordijnen. Koffie en theefaciliteiten, een zithoek waar je goed kunt vertoeven, een inloopdouche met zeeën van ruimte.

20180425 164537
©Barbara Oosthoek

Een glazen deur die het toilet kan afschermen, de gehele douche of alles lekker kan opzetten (iets wat ik probeer te onthouden voor een droombadkamer thuis ‘ooit’) . Goede geluidsisolatie. Er waren meer gasten aanwezig maar we hebben ze vanuit de kamer niet gehoord.

20180425 164730
©Barbara Oosthoek

Bijzonder aangename sfeer in het hotel!

Alles straalt sfeer uit. De mensen maar ook de omgeving. En het is natuurlijk heel luxe om na een avond genieten in het theater zo binnendoor naar je kamer te kunnen lopen. Al kunnen we ook zeker aanraden juist even naar buiten te gaan. Je staat direct midden in het veelzijdige centrum van Venlo met vele terrassen en winkels.

20180425 171020
©Barbara Oosthoek

Het hotel zelf is zeer bijzonder gelegen. Aan de ene zijde loop je zo de markt op (de hotel ingang voor verblijvende gasten is op deze foto niet goed te zien, maar gelegen achter de parasol naast het rode terras) en vanaf het terras op de tweede verdieping in het hotel kijk je direct uit op de Maas.

20180426 101601
©Barbara Oosthoek

Tip: je kunt het restaurant Cabillaud met zeer aantrekkelijk terras ook zonder hotelovernachting of bezoek aan het theater bezoeken, om daar onder het genot van een drankje te genieten van het uitzicht en een verkoelende bries.

Het terras wordt in de zomermaanden met meer groen aangekleed wist een medewerker ons te vertellen. Nu was een groot deel zelfs nog afgedekt als bescherming tegen de weersomstandigheden en aan het ontwaken uit een ‘winterslaap’ en zelfs zonder alle extra planten en aankleding gaf het ons al een heel fijn gevoel. ‘Less’ is soms niet voor niets ‘more’!

In de pers wordt het terras en restaurant geregeld genoemd, met lovende woorden. Ik kan met onze verblijf beamen dat dit zeer terecht is. Helaas was het te fris die dag om buiten te ontbijten, anders hadden we dit zeker gedaan. Dus zodra weer in de buurt gaan we op een warme dag eens genieten aan de Maas (dat hebben we onszelf al beloofd) en de keuken uitproberen.

Theaterhotel Venlo geeft een unieke sfeer die een vakantiegevoel opwekt!

Hierboven gaf ik het al aan, alles draagt sfeer uit. Van het terras tot het restaurant, de theaterzalen, de receptie, hotelbar. Alles! Het pand leent zich voor deze bijzondere sfeer die daardoor alles een bijzonder gevoel geeft en je al snel in een vakantiemodus brengt. Dat wij na 1 overnachting weer moesten vertrekken viel zwaar. Liefst hadden we direct nog een nacht bijgeboekt om dit gevoel wat langer vast te houden!

20180425 170338
©Barbara Oosthoek

We hadden te weinig tijd om eens rustig overal plaats te nemen en onder genot van een drankje alles langere tijd in ons op te nemen. De foto’s zijn slechts een selectie. Ik had er zeker veel meer kunnen schieten en plaatsen. De impressie is vanaf beeld mooi, maar niet te vergelijken met het zelf ‘zien’ en ervaren.

Onze conclusie

Ben je van plan in Venlo of omgeving te overnachten? Ook als je geen theaterbezoek in de planning hebt staan leent dit hotel zich bij uitstek om jezelf even te vertroetelen voor een nanovakantie of langere tijd!

Barbara(40): Wij voelden ons totaal in de watten gelegd en wilden liefst langer dan mogelijk blijven logeren!   Theaterhotel Venlo verdient in onze ogen zeer terecht 5 sterren op het gebied van sfeer en ontspanning. Alles is totaal af en het kriebelt enkel bij het terugdenken aan ons verblijf al direct om een nieuwe overnachting te plannen in combinatie met een theaterbezoek! 

Voor meer tips in de directe omgeving tijdens je verblijf in Venlo activiteiten te ondernemen die perfect passen bij jouw wensen verwijs ik graag naar de website van Liefde voor Limburg. Deze site is een bron van informatie voor heel de regio Noord-Limburg op het gebied van eten, uitjes, bezienswaardigheden en meer.

Gerelateerd:

Disclaimer: deze impressie is onderdeel van een samenwerking. Op alle foto’s berust copyright.

 

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten