Hezemans Indoor Karting
| |

Hezemans Indoor Karting: super voor kinderen!

Karten kan zeer veilig voor kinderen! Zeker bij Hezemans Indoor Karting!

Hezemans Indoor Karting

Wat een heerlijke verrassing voor de kinderen. Ze mochten gaan karten. Daar vroegen ze al een paar keer om en nu kregen we de kans. Die hebben we natuurlijk met beide handen aangepakt.

Impressie Hezemans Indoor Karting

Rond het middaguur werden we in Eindhoven verwacht bij Hezemans Indoor Karting. We werden vriendelijk ontvangen in het restaurant. Daar mochten we nog even wachten tot iemand ons kwam halen voor de uitleg. We werden meegenomen naar een zaaltje waar we ongestoord de uitleg kregen en vragen konden stellen. Dit doen ze in verband met de veiligheid, want dat staat echt voorop bij deze kartbaan. Zo vertellen ze dat je nóóit uit de kart mag stappen. Ze hebben een blauwe vlag om iemand te laten weten dat hij even aan de kant moet om een ander in te laten halen en natuurlijk de zwart met wit geblokte voor de laatste ronde. Als er op de baan iets gebeurt, gaat er geen vlag in de lucht maar gaan er gele lampen om het hele parcours branden. Dit vond ik persoonlijk heel duidelijk.

Voor de kinderen zijn er natuurlijk kleinere helmen en pakken aanwezig. Maar ook een nekbeschermer en andere vormen van bescherming om de kinderen zo veilig mogelijk te laten karten. Ook je spullen zijn er veilig want voor 1 euro kan je je spullen in een kluisje leggen.

De ervaringen van onze kinderen bij Hezemans Indoor Karting:

Quinty (10) vond het allemaal heel spannend en durfde niet zo goed alleen de baan op. Gelukkig is ook dat geen probleem want ze hebben hier duo-karts. Iemand die daar werkt rijdt in die kart en zij hoeft er alleen maar naast te zitten. Duimpje omhoog: Ik wil sneller. Duimpje omlaag: Ik wil langzamer. Ze vond het helemaal geweldig want nu had ze toch de sensatie van de snelheid maar hoefde zelf niks te doen.

Duncan(12) ging wel alleen in de kart, maar wel met een extra zitje zodat hij niet zo op en neer schoof over het stoeltje en zodat de riem beter paste. Hij vond het erg spannend en heeft ook de kart even in een hoekje gezet om zich te herpakken. Meteen gingen de gele lampen aan en iedereen op de baan ging rustiger rijden. Via de camera’s die op de baan staan gericht, hadden ze snel gezien wat er was en hebben ze hem gevraagd of alles goed ging. Even aangemoedigd en daar ging onze stoere kerel weer.

Tygo(15) stapte als een stoere kerel in de kart en had zich voorgenomen om iedereen een keer in te halen. Nou, dat is gelukt op Quinty na. Maar ja, dat is niet gek als die naast iemand zit die vaker rijdt. Maar goed. Het was leuk om eens te ervaren hoe het is om kart te rijden en het is zeker leuker dat de botsauto’s op de kermis. Ik zou dit wel elke dag willen doen. Dat was zijn reactie toen we na het karten in het restaurant nog wat zaten te drinken.

We kregen nog een printje mee waar de rondetijden opstonden en dat werd ook uitgebreid bekeken en besproken. Conclusie: Quinty had de meeste rondjes afgelegd, daarna Tygo, en daarna Duncan. Maar gelukkig maakte dat helemaal niet uit want ze hadden het allemaal leuk gevonden en daar gaat het toch om.

Hezemans Indoor Karting

Conclusie

Wendy (40): Mijn algemene ervaring over het karten bij Hezemans is heel positief.

 • De veiligheid gaat voor alles.
 • Genoeg middelen om de veiligheid te vergroten.
 • Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
 • Goede uitleg en tijd voor vragen.
 • Het is er schoon en opgeruimd, zelfs de wc’s. (niet onbelangrijk lijkt me)
 • Goede parkeergelegenheid.

Wil jij ook eens gaan karten met je gezin?

Natuurlijk willen we een ander gezin ook deze geweldige ervaring laten meemaken. Daarom mogen we namens Hezemans Indoor Karting 2 kinderen of 2 volwassenen een kartervaring laten meemaken. Dus er zijn twee tickets te winnen!

Dit wil echter niet zeggen dat kinderen of volwassenen tegelijkertijd kunnen rijden. Lees daarvoor even de volgende uitleg en werkwijze van Hezemans Indoor Karting.

 • Kinderen kunnen vanaf de lengte van 1.15 meter karten bij Hezemans Indoor Karting in minikarts. Deze zijn speciaal bedoeld voor kinderen van 1.15 – 1.45 meter en rijden stukken rustiger rond dan de grotere karts.
 • Voor kinderen boven de 1.45 meter maar onder de 16 jaar zijn er de junior karts. Deze zijn nog steeds begrensd in snelheid maar wel al wat meer vaart en uiteraard wat groter.
 • Vanaf 16 jaar wordt gereden is de karts voor volwassenen.
 • Mocht je als gezin de tickets winnen dan kan het zijn dat de kinderen bijvoorbeeld in verschillende rondes rijden met kinderen van hun eigen leeftijd en grootte op de baan.
 • Dit zal de pret niet drukken, maar wel veel meer veiligheid garanderen!

Voor nog meer informatie over Hezemans Indoor Karting verwijzen we graag naar hun eigen website.

Winactie Hezemans Indoor Karting – 2 kart tickets! gesloten

Regels voor deelname:

 • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
 • Geef hieronder in een reactie aan dat je deze tickets wilt winnen.
 • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
 • De winactie loopt ruim een week en eindigt op zondag middernacht. De uitslag wordt daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt.
 • Tip: Er lopen meerdere winacties tegelijkertijd.
 • Het delen van de winacties via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen. Laat het weten in je reactie, als je van deze extra winkans gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten