|

Glow Golf – een alternatieve manier van midgetgolf!

“Midget Golf? Wat is dat mama? En wat is Glow?” (Tja, je bent kleuter en wil natuurlijk alles weten!)

Glow Golf te Arcen

Glow Golf

Vorige week dinsdag gingen we iets doen wat Riana nog nooit gedaan had. Niet dat deze mama echte competitie verwachtte hoor, maar ik wilde wel eens weten hoe Riana het concept Midget Golf zou beleven vanuit haar kleuterkijk op de wereld.

Dat het eigenlijk een wedstrijd behoort te zijn, wie in zo min mogelijk slagen de bal in het gat krijgt, dat is geheel aan haar voorbij gegaan. Veel belangrijker waren de lichtgevende stick, de lichtgevende bal. Precies vertellen wat ze doet en hoe ze het doet… een fase schijnt… en moeilijkheden op de baan te lijf gaan met praktische

oplossingen! (Balletje verleggen, balletje niet slaan maar met de stick meetrekken, etc.) De grootste lol had dametje en mama genoot volop mee en maakte vele foto’s!

Geniet gerust met ons mee!

 

Glow Golf, een hele andere sensatie dan gewoon buiten Midget Golf spelen!

Het is binnen, wat erg handig is op regenachtige dagen, of de lange wintermaanden. Het is half donker en gaaf verlicht met Glow en ook nog eens leuk aangekleed met leuke Glow beelden.

Een beeldenimpressie:

Het parcours

De 18- holes zijn goed te spelen met het ‘hele’ gezin. De kleuters maken hun eigen spel, zoals dus ook dochterlief. Het was geweldig om te zien hoe zij het spel haar ding maakte en hoe ze na afloop gelijk nog een ronde wilde spelen. Helaas hadden we daar niet de tijd voor, maar we gaan zeker terug!

 

Met volwassenen is de baan uitdagende genoeg voor een echte competitie. Onderschat de extra moeilijkheid door minder licht en de heuveltjes niet!

Gegevens over Glow Golf Arcen:

Je kan bij Glow Glof Arcen dagelijks terecht. Ze openen op 10.00 uur en sluiten ma t/m do om 19.00 uur en in het weekend om 20.00 uur. Wel geven ze aan dat indien er geen spelers zijn en geen reserveringen, dat de mogelijkheid bestaat dat ze iets eerder sluiten. Het is via de website heel makkelijk om te reserveren.

Vanwege de dagelijkse opening, ook met feestdagen, is het een leuk uitje om te gaan ondernemen, als je met het hele gezin bijeen bent.

Tot en met 4 jaar zijn de kinderen gratis. Je betaald €6,50 tot 12 jaar en vanaf 12 jaar is het €7,95 per persoon. Ook zijn er diverse arrangementen beschikbaar voor groepen en kinderfeestjes.

 

Op hun website is meer informatie te vinden.

 

In de directe omgeving

Combineer je bezoek gerust met Thermaal bad Arcen en binnen enkele kilometers: kasteeltuinen van Arcen.   Noord-Limburg heeft buiten deze uitjes nog veel meer te bieden. Bekijk eens de vele mogelijkheden in Noord-Limburg en laat je verrassen!

 

Disclaimer: deze impressie is mogelijk gemaakt door een samenwerking met liefdevoorlimburg.nl

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten