|

Fotoblog: Frisse neus halen

Gistermorgen was de vrieskou maar net uit de lucht toen wij gezellige met zijn drietjes de wandeling begonnen in de Mariapeel.Daar liepen wij de rode route à 3,2 km. Al heeft dochterlief er met haar gehuppel en gezigzag denk ietsje meer gelopen 😉 . Mickey is duidelijk geen robbedoes die overal in wil. Water mijd hij en echt door de modder ook liever niet, dat scheelt schoonmaakwerk thuis (best handig).

Geniet je mee met onze wandeltocht in de fotorapportage?

Geniet van onze frisse neus tocht!

Mickey net in wandeltuigje gehesen.

Shih Tzu

Riana is echt verzot op Mickey.

IMG_4401

Mag ik Mickey vasthouden mama? Tuurlijk Riana!

IMG_4404

Geniet verder maar zonder commentaar, de foto’s zeggen meer dan woorden!

IMG_4405

IMG_4406

IMG_4407

IMG_4409

Onze stoere bink!  <3 (…. ben alweer stil….)

IMG_4411

IMG_4414

IMG_4415

IMG_4418

IMG_4419

IMG_4420

Mijn favoriet van de dag! (hieronder)

IMG_4421

frisse neus

Ja het was echt frisjes! Eerste ijs is door ons gespot vanmorgen!

frisse neus

IMG_4424

IMG_4425

IMG_4426

IMG_4428

IMG_4435

IMG_4436

IMG_4438

IMG_4439

Totaal ruim 3 km gelopen in 50 minuten. Rustig tempo, veroorzaakt door een fotograferende mama, een door de plassen stampende dochter, die zigzag liep en een hond, die eigenlijk nog het meest 1 tempo aanhield. Het was weer zalig buiten. Gezien de gemelde regen vanmiddag, pakken ze ons deze frisse neus niet meer af! Mickey, ligt al sinds thuiskomst heerlijk op een kussen met handdoek eroverheen te snoezen. Riana is ook niet echt beweeglijk meer en heeft er een gezonde trek aan overgehouden! Zelf heb ik er een heerlijk leeg hoofd aan overgehouden, een sportief gevoel en een heerlijk gezinsgevoel, dat nu met Mickey erbij echt completer is geworden.

Later in de middag nog een kleine ronde gelopen, al was het voor Mick ook prima geweest als we niet waren gegaan, maar hij mag er best aan wennen dat hij hier vaker naar buiten mag. Ook hervond Riana een potje energie en heeft Mick een uur beziggehouden met een piepballetje, Riana wist van geen ophouden, dikke pret dus. Maatjes voor het leven denk! Al lag Mickey daarna wel diep in dromenland te snurken naast me. Arme kerel is helemaal op haha. Morgen Vandaag doen we niet te ver wandelen, beetje rustig opbouwen maar.

Heb je al gelezen hoe hij afgelopen vrijdag bij ons kwam wonen? En hoe het de eerste dagen is gegaan?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten