P3190506
|

Domein de Schatberg; een geweldige vakantielocatie!

Halverwege maart hebben vriendin, haar dochter, mijn dametje en ikzelf een weekend doorgebracht op Domein De Schatberg. Een heerlijke ervaring! We hadden een mooie bungalow tot onze beschikking en genoten elke seconde. Het uitzicht vanuit onze woonkamer, laat gelijk al zien waarom!

P3190506

Domein De schatberg, een locatie voor een geweldige vakantie!

In de bungalow waren we van alle gemakken voorzien. Noem het en het was er. Schoon, ruim, netjes ingericht, goede bedden, lekkere banken. Kortom, een comfortabele luxe inrichting, die geheel voldoet aan de huidige maatstaven en wensen van de gemiddelde vakantieganger en deze vaak zelfs overtreft.

Heel bewust zijn er geen foto’s van het interieur gemaakt, omdat deze onderling kunnen verschillen. Uiteraard zijn er wel impressies te bekijken op de site van het park zelf.

De inrichting van Domein De Schatberg

De speelse inrichting van het gehele park valt gelijk op. Het gedeelte met de bungalows vormt een speels aangelegde lus met bochten, die gelijk alle snelheid uit het autoverkeer halen. Erg kindvriendelijk! Als je daar rondrijdt, kijk je je ogen uit naar de vrolijke kleurstellingen van de bungalows, de mooie uitzichten die alle bungalows hebben, veelal richting water en dan zie je pas enkel de buitenkant van de bungalows. Elke bocht brengt weer een nieuw uitzicht, een leuke manier om kennis te maken met je verblijf voor de komende dagen!

0W4B1736Als Camping staat Domein De Schatberg goed aangeschreven!

Je krijgt als camping tegenwoordig niet zomaar 5 sterren!

De Schatberg in 2016 wederom Best Camping!
De ANWB en haar Duitse zusterorganisatie ADAC heeft De Schatberg voor het jaar 2016 wederom bekroond zijn met de maximale score van 5 sterren en de titel: Best Camping 2016.
Tijdens een wandeling over het park, wisten we direct waarom Domein de Schatberg, zo goed is aangeschreven. Het gehele park is weids opgezet, met veel aandacht voor de vormgeving en details. Er is hierbij gedacht aan bezoekers van alle leeftijden. Heel veel soorten variaties van kamperen worden aangeboden. Van basic tot zeer luxe, het is allemaal mogelijk. Je eigen caravan mee, geen enkel probleem… enkel stroom en water kan, maar ook gehele bijgebouwen met variatie in luxe. Het park verhuurt ook tenten en lodges in verschillende varianten. Kortom voor elk wat wils!
 

De voorzieningen zijn top!

Gedurende het gehele jaar is er animatie aanwezig, uiteraard in de vakantieweken wat actiever dan de rustige weekenden, maar de kinderen worden goed vermaakt, evenals de volwassenen.

In de zomermaanden wacht er een groot zalig strandbad, voor vele uren waterplezier. Er is aan alle bezoekers gedacht, de honden hebben hun eigen zwemvijver tot hun beschikking. De activelingen kunnen zich uitleven op de waterskibaan en een ware machotuin. Ook de klimboot en vele speeltoestellen, boerderijdieren en sportvelden zullen veel kinderen en volwassenen bezigheid geven, zoveel als gewenst.

De eetgelegenheid, afhaalmogelijkheden, terrassen, alles is aanwezig, zelfs een winkel voor de eerste boodschappen.

Enige minpuntje, al moesten we zoeken…

Het binnenzwembad is niet spectaculair en vrij klein, zeker in de verhouding van de grootte van het park. De rest van de vertier is verder binnen goed te noemen, een ruime speelhoek, klimtoestellen, mini golf, een ballenbak en uiteraard een knutselclub waar de kinderen worden beziggehouden.

De volwassenen kunnen ondertussen genieten in een gezellige zitgelegenheid, genieten van aangeboden amusement of wat te eten en drinken.

Conclusie

Wij zijn super enthousiast en overwegen een nieuw verblijf, ook al is dat voor ons zeer dichtbij om de hoek. Waarom verder weg gaan, als je daar alles hebt wat je hartje begeerd. 😉

Als jij van plan bent Noord-Limburg op de grens met Noord-Brabant een bezoek te brengen is Domein De Schatberg te Sevenum een ideale uitvalsbasis voor vele uitjes in de directe omgeving.

Directe aanraders zijn:

 

Disclaimer: deze impressie betreft een samenwerking met liefdevoorlimburg.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten