DSC08774 1
| | |

De KreaDoe Beurs – een impressie

Totaal onverwacht heeft Onlybyme een gastblogger: Linda. Het plan was samen naar de KreaDoe Beurs te gaan in de Jaarbeurs, mijn gezondheid besloot helaas anders. Linda ging alleen en was zo lief een impressie te schrijven en vele foto’s te maken, voor de beeldvorming. Genieten jullie met me mee?

 

Met Barbara had ik afgesproken om een bezoekje te brengen aan de KreaDoe beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Helaas was zij niet in staat om hierheen te gaan, dus liep ik alleen een rondje over deze beurs. Ik zou die dag toch al in Utrecht zijn, dus een kleine moeite. Eerlijk gezegd had ik nog nooit gehoord van deze beurs en pas de dag ervoor op de website gelezen. Ik zag allerlei inspirerende diy’s voorbij komen van bekende bloggers, dus was erg benieuwd naar deze beurs. Ik zag dat het aanbod geschikt is voor verschillende hobby’s; of dit nu scrapbooking of taarten bakken is. Bij de garderobe gaf ik mijn, te zware, tas en jas af en ging met mijn fototoestel op pad.

DSC08778

Shoppen

De eerste indruk is dat het een enorm grote beurs is, het zijn twee hallen achter elkaar die helemaal propvol met allerlei stands staan. Het zijn heel veel kleine stands dus voor een bezoek moet je zeker ruim de tijd uit trekken. De paden zijn wel heel handig rechttoe rechtaan zodat je zeker weet dat je aan het einde van de beurs alles gezien hebt als je dit heen en weer afloopt. En natuurlijk vele kilometers verder bent. Het viel me op dat er vooral veel (kleinere) webshops zijn die hier een weekend live hun aanbod aanbieden. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, ik weet zeker dat je dat hier vindt. Of het nu kralen, stempels, papier of zelfs legosteentjes en naaimachines zijn. Alles is hier te vinden. Veel stands hebben ook speciale beursaanbiedingen, zodat je de entreekosten er zo weer uit hebt.

Tip: online zijn de kaartjes goedkoper.

Aan het begin, en ook bij de overloop naar de tweede hal vind je kasten waarin couponboekjes zitten. Echt een aanrader om even een rustig plekje op te zoeken om deze door te bladeren en te koppelen aan de plattegrond.

Creatief aan de slag

Op de beurs zijn ook een aantal workshoppleinen. Hier staan grote tafels met allerlei materialen waar je tegen betaling aan de slag gaat. Je krijgt dan een basispakket waarmee je kan knutselen of kan gebruik maken van het aanwezige aanbod. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent of wat je leuk vind om te doen er zit voor iedereen iets bij. Jong en oud. Van een speciaal soort foamklei waar veel jonge kinderen zaten tot een tekenen waar het opvallend stil was en veel ouderen zaten. Ook bij veel stands werden er inloopworkshops aangeboden. Erg leuk om te doen, zo krijg je gelijk een goed idee van hoe iets moet, en kan je tips krijgen als je het even niet meer weet. Zeker als je samen met een vriendin gaat is dit echt een aanrader. Zo maak je er samen een gezellig dagje uit van.DSC08865

DSC08790

Lekker eten en drinken

Er zijn in diverse hoeken ruimtes ingericht, waar je even lekker kan zitten om uit te rusten. Of wat te eten en drinken. Hier gelden de gangbare beursprijzen. Helemaal achterin de achterste hal is er ook een soort van foodcourt ingericht waar je bij diverse wagens en kraampjes eten kan halen. Voor iedereen dus iets.

DSC08818

Heb je iets teveel gekocht, of zie je teveel leuks maar geen (goede) tas bij je? Bij de receptie koop je voor 2,50 een beurstas waar heel veel inpast!

Ben jij ook nog van plan naar de KreaDoe Beurs toe te gaan? Dat kan nog tot en met zondag 1 november. Heel veel plezier toegewenst! Indien je al geweest bent? Hoe is het jou bevallen? Volgend jaar weer?

 

Nog meer informatie over de KreaDoe Beurs: 25 leukste tips op de KreaDoe beurs (bij Linda op Mamaliefde.nl)

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten