12071715 1039152286129568 1312388089 n 1
| |

De Brandevoortse Hoeve te Helmond

Eerste meeting van blogger mama’s zuid en hun kroost.

Mama C. was zo lief om hun locatie De Brandevoortse Hoeve beschikbaar te stellen voor dit feestje van mama’s en kinderen samen. Wat een heerlijke omgeving voor kinderen tussen 1 en 8 jaar om lekker te ravotten!

12071715_1039152286129568_1312388089_n

De groepsfoto?!

Hoe krijgen 7 mama bloggers het toch voor elkaar?! Een groepsmeeting met de bloggers uit regio Zuid en NIEMAND, die op tijd denkt om een groepsfoto te maken! Toen we niet meer compleet waren en de dochter van C. al te bed lag, hoorde ik N. het onderwerp aanstippen en waren we dus te laat, hahahaha…

Wel een teken, dat we het super gezellig hebben gehad en te druk met kletsen en op onze kinderen letten. De locatie was werkelijk ideaal. Het is, dat het voor ons een half uur rijden is, maar anders had dit echt onze vaste binnenspeeltuin plek geworden, de komende jaren. Riana was er helemaal in haar nopjes! Dus heus dat we nogmaals terugkeren daar! Enkel voor een jaarabonnement (Echt zeer schappelijk is geprijsd.) is het gewoon net te ver weg.

12077155_1039152269462903_1958597074_n

Niet compleet, helaas

Helaas was de groep niet helemaal compleet en misten we een 4-tal dames, met elk goede redenen. Toch had ik ook die mama’s graag ontmoet. Mijn aanwezigheid was tot op het laatste moment ook onzeker. Het herstellen van de ingreep, duurt toch wat langer, dan ik had gehoopt. Uiteindelijk koos ik voor een leuke ochtend voor Riana en dan zelf vanmiddag maar super rustig aan. Nu dus super vermoeid op de bank, maar het was heel leuk deze groep meiden te leren kennen en met ze te kletsen.  Als bloggers onder elkaar heb je het toch over dingen, waar je het in het dagelijkse leven niet over hebt.

Heb nu alweer zin in de volgende meeting! Misschien dan beginnen met de groepsfoto meiden???

De Brandevoortse Hoeve

Als locatie hadden we het super getroffen met onze kinderen. Er waren een 5-tal dreumesen, een kleuter en 2 schoolkinderen en allen kwamen tot hun recht in de heerlijke speelschuur.

De locatie is ruim opgezet en zeer overzichtelijk, wat de ouders rust en overzicht geeft, terwijl de kinderen zich uitleven. Ook is het toegestaan met je kind mee te spelen, wat ook niet overal het geval is. De speelschuur is echt heel geschikt voor jonge kinderen vanaf 1 jaar. Ze richten zich bewust op kinderen van 1 tot/met 8 jaar. De allergrootsten kunnen dus beter een andere binnenspeeltuin opzoeken, omdat deze hen niet genoeg uitdaging kan geven, maar de jongere schoolkinderen kunnen hier ook heel goed hun weg vinden.

Wat ik ook een fijne gedachte vond, is dat de speelschuur slechts mensen toelaat tot alle tafels bezet zijn. Dus nooit teveel kinderen aanwezig. om goed in de gaten te kunnen houden. De tafels staan niet hutje mutje en je eet dus niet mee met de buren naast je. Ook staat er genoeg op de menukaart om uit te kiezen. De prijzen zijn redelijk. Parkeren is gratis.

De Brandevoortse Hoeve heeft buiten een speelschuur ook nog een terras, een hoeve, en boerderijwinkel. Dus ook een hapje eten zonder spelen behoort tot de mogelijkheid of het meenemen van wat streekproducten. Ook wordt er geregeld iets georganiseerd, dus check gerust even de nieuwspagina.

Al met al een zeer positief gevoel na het bezoeken van de speelschuur en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze post is niet gesponsord en op vrijwillige basis gemaakt.
De foto’s zijn door de Brandevoortse Hoeve aangeleverd.

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten