Bike MOTION Benelux
|

Bike MOTION Benelux

Sportieve fietsers opgelet: vanaf vrijdag 21 t/m maandag 24 oktober staat de jaarbeurs in het teken van 

Bike MOTION Benelux

Bike MOTION Benelux: de place to be voor de sportieve fietser!

Fiets jij graag in je vrije tijd? Beoefen je het wielrennen als sport? Ga je graag op fietsvakantie of maak je graag fietstochten? Heb je interesse in nieuwtjes op fietsgebied: fietsen, voeding, fietskleding?  Dan is deze beurs aan te bevelen om een bezoek te brengen in de jaarbeurs van 21-24 oktober.

Bike MOTION Benelux

Wat kan je op Bike MOTION Benelux verwachten?

Buiten veel nieuwe fietsen en onderdelen bekijken kan je op Bike MOTION Benelux vooral veel doen, wat het lekker interactief maakt.

  • Volg één van de vele workshops.
  • Breng je stem uit voor de Bike MOTION Awards.
  • Bekijk de ambachtelijke werkplaatsen waar de vakmensen live aan het werk zijn,
  • Doe in het Bike fitting lab veel informatie op over het voorkomen van zadelpijn, een betere fietshouding, leer hoe belangrijk je voeten zijn en volg leerzame masterclasses.
  • Probeer de High Speed E-bike zelf op een testparcours en ontdek dat deze E-bike ideaal is voor woon-werk verkeer.
  • Ook is het bekijken van een trialshow van Patrick Smit zeker aan te bevelen, als ze ziet wat hij allemaal kan met zijn fiets.

Bike MOTION Benelux

Inspiratieroutes op Bike MOTION Benelux

Er zijn een zestal inspiratieroutes voor je uitgewerkt zodat je op de beurs precies gaat zien wat voor jou persoonlijk het meest aantrekkelijk is om te gaan bezichtigen. Zo is er een Koers route, een Personal Best route, een Ladies route, een Adventure route, een exclusief route en een innovatie route. Lees op de site meer wat het beste bij jouw persoonlijke interesse past, om zo op de meest ideale manier de Bike MOTION Benelux te kunnen bezoeken.

Ben jij zelf een sportieve fietser of ken je mensen die dat zijn? Doe gerust mee met de winactie die Onlybyme namens de organisatie van Bike MOTION mag organiseren. Onder de reacties worden 5 x 2 toegangskaarten weggegeven.

Attendeer gerust andere fietsfanaten op deze actie, meedoen is gratis en eenvoudig.

WINACTIE Bike MOTION Benelux gesloten

  • Reageer hieronder met een geldig mailadres(is afgeschermd) en je maakt 5 x kans op 2 gratis toegangskaarten.
  • De winactie loopt tot en met aankomende zondag 16 oktober 2016 middernacht.
  • Op de Facebookpagina van Onlybyme wordt de uitslag daarna z.s.m. bekend gemaakt. Volg je Onlybyme nog niet, begin met volgen. 😉
  • Je winkansen verdubbelen? Indien je ook op Facebook een reactie nalaat onder deze winactie en een ander attendeert op deze winactie, verdubbel je je kans om te winnen. (Dit is niet verplicht.)

Veel geluk toegewenst met het winnen van deze toegangskaarten!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten