WhatsApp Image 2019 06 11 at 11.50.41 1
|

3 Basic hotels omgeving Nijmegen met goede bedden

Bij onze zoektocht naar huizen in Nijmegen zijn we in de meivakantie dit jaar meerdere dagen in Nijmegen geweest. De eerste 3 nachten hebben we in 3 verschillende hotels doorgebracht. Bewust kozen we voor budget hotelprijzen en verbaasden onszelf over de goede kwaliteit bedden. Een goede reden voor deze persoonlijke blog.

Wij verbleven recent in meerdere basAc hotels omgeving Nijmegen en waren erg te spreken over de kwaliteit bedden.  Een persoonlijke ervaringsblog.

#nijmegen #hotelovernachting #basichotel #budgethotel #goedebedden #review #persoonlijkeblog #blog #besparen #goedkoop
De waalbrug, Nijmegen. ©Barbara Oosthoek, Onlybyme.

Goede ervaringen basic hotels omgeving Nijmegen

We verbleven achtereenvolgens in Fletcher hotel De Gelderse Poort te Ooij, Hotel De Oude Molen te Groesbeek en Fletcher hotel Erica te Berg en Dal. Alle drie voor zeer schappelijke prijzen geboekt via Booking.com en Hotelspecials. Totaal waren we voor de 3 nachten €43,85 , €66,30 (incl. ontbijt) en €69,– kwijt.

20190425 131940
Fletcher Hotel Erica ©Barbara Oosthoek, Onlybyme.

De bedden waren top!

De beide Fletcher hotels zijn gedateerd qua inrichting, ook het 4-sterren hotel Erica is verouderd. De bedden zijn echter super goed. Het in onze ogen allerbelangrijkste in een hotelkamer!

20190425 140848
Hotelkamer Fletcher Hotel Erica ©Barbara Oosthoek, Onlybyme.

Ook de bedden in De oude molen slapen prima, enkel kraken ze wel en zijn ze niet geschikt voor activiteiten anders dan slapen. 😉 (Dit hebben we gemeld bij de eigenaar en hij zou de bedden nakijken en de kraak verwijderen voor nieuwe gasten.) De bedden waren verder echt 2 eenpersoonsbedden met houten ombouw dus dat is ook een klein puntje van kritiek voor de meer romantische bezoekers. Wij hadden er, als kersverse ouders van Hidde, geen problemen mee. Amper uit onze kraamtijd is het fysieke herstel en slapen voor mij immers prioriteit 1. 😉

20190425 104623
Kamer in De Oude Molen. ©Barbara Oosthoek, Onlybyme.

Goedkope hotelovernachtingen zijn goed bevallen.

Hoewel we vaak een wat luxer hotel kiezen voor een overnachting, wilde ik, nu we vaker in deze omgeving verblijven, juist kijken hoe het zou bevallen om voor een zeer aangename prijs te overnachten. We boekten de overnachtingen zonder ontbijt. Deze hebben we echter wel nog los toegevoegd achteraf bij Hotel Erica (we dachten inclusief ontbijt te hebben geboekt, dit bleek niet zo) en ter plekke bij De Oude Molen daar deze een zeer aangename prijs had (€7,50 per persoon).

Het ontbijt voldeed prima bij beide hotels, al zijn we op dat vlak wel wat verwend in sommige hotels die we eerder samen hebben bezocht.

>>> Zo hebben we in dit hotel op de Veluwe een ontbijt genuttigd dat tot op heden nog nergens is geëvenaard. <<<

Aankomende verhuizing naar Nijmegen

Naast deze 3 overnachtingen zijn we daarna nog in andere hotels geweest in de regio. Inmiddels (7 juni 2019) hebben we de sleutel van ons nieuwe huis in Nijmegen Noord. De verhuizing staat in de zomervakantie op de planning. In de persoonlijke column blogs wordt er regelmatig over geschreven.

De andere hotels waren in willekeurige volgorde: Amrath Hotel Nijmegen, Fletcher hotel/restaurant Beekbergen, Hotel Papendal, Arnhem, Van der Valk Lent (opnieuw) en Van der Valk hotel Arnhem. De intentie om direct recensies te schrijven is door alle drukte er (nog) niet van gekomen. Dit volgt wellicht nog in de (nabije) toekomst.

Slapen in nieuwe thuis

20190616 134646
1 ster hotelkamer in ons nieuwe thuis. © Barbara Oosthoek, Onlybyme.

Vanaf heden is het gelukkig mogelijk om al tijdens het klussen te gaan slapen in ons nieuwe thuis. Een hotelovernachting puur voor overnachten na dagen voor drukke verplichtingen is niet het meest ideaal. Liefst verblijf ik in hotels tijdens vakanties. 😉

Verblijf jij geregeld in basic hotels / budget hotels? En wat zijn jouw ervaringen?


Gerelateerde blogs

Disclaimer: de foto’s uit deze blog zijn niet bedoeld voor verdere verspreiding. Uitgezonderd de onderstaande afbeelding om te repinnen op Pinterest.

3 Basic hotels omgeving Nijmegen met goede bedden. Een informatieve blog over onze verblijven in 3 budget hotels rondom Nijmegen.

#hotels #hotelovernachting #nijmegen #budgethotel #goedkoop #besparen
Repinnen mag.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten