disclaimer jpeg e1671742002932

De disclaimer afbeelding linkt door naar deze pagina voor verdere informatie en is daar geplaatst onder de geschreven blog om één of meer van de volgende redenen:

  1. De betreffende blog bevat afbeeldingen door mij persoonlijk gemaakt, waar copyright op rust. Deze mogen niet zonder mijn persoonlijke toestemming worden hergebruikt.
  2. De betreffende blog bevat afbeeldingen die rechtervrij zijn of door mij op legale manier verkregen en toch copyright bevatten. Dit is niet altijd zichtbaar.
  3. De betreffende blog bevat een ervaringsverhaal of mijn persoonlijke mening. Ik wil benadrukken dat deze ervaring/mening nooit als vervanging van een deskundige op het gebied van het onderwerp van de betreffende blog mag worden gelezen, enkel als een persoonlijke ervaring/mening die dus kan afwijken van de mening van een deskundige op dat gebied. Raadpleeg bij twijfel altijd een deskundige zoals bijvoorbeeld een (gespecialiseerd) arts, advocaat of deskundige over het betreffende onderwerp.
  4. De betreffende blog bevat content van andere websites waarnaar wordt verwezen met bronvermelding. Bij hergebruik is vermelding van de bron gemeengoed. Ditzelfde geldt voor het hergebruiken van door mij geschreven passages. Dit is toegestaan, mits een vermelding naar de bron: Onlybyme.nl.
  5. De betreffende blog bevat sponsored content, een affiliatie link of een andere vorm van samenwerking: zoals een barterdeal of een gastblog geschreven door een medeblogger.