13664354 1189475487764037 440588841 n
|

Woonidee: Wat te doen met kleuterkunst!

Als mama van een kleuter (5) is het natuurlijk leuk om haar mooiste kunstwerken een mooie plek in huis te geven. Lang hingen er overal tekeningen op kasten tot er weer nieuwere kwamen om deze te vervangen. Vanaf vandaag hebben we een eigen expositieruimte in huis voor haar kleuterkunsten! 

13664354_1189475487764037_440588841_n
Kleuterkunst op het toilet!

Het kleinste kamertje wordt door veel bezoekers bezocht, vooral als ze frequent op bezoek komen en geeft hun tijdens hun verblijf daar even rustig de mogelijkheid de kunst van je kind(eren) te bewonderen. Daarbij kan je de collectie af en toe aanpassen.

Kinderen maken de vrolijkste creaties en vormen een aangename afleiding als je even daar vertoeft. Voor je eigen gezin is het leuk geregeld de creaties te zien en voor de bezoekers die je kind(eren) goed kennen evenzo. Ook voorkomt het een overdaad aan kunst in de woonkamer die daar voor een wat chaotisch geheel kan zorgen. Nu stoort mij dat niet en kan ik daar ook van genieten, maar als je al jaren in deze kunst verkeerd, is het op een gegeven moment erg rustig om dit te concentreren op één plek.

Een goedkope manier op het toilet origineel te voorzien van kunst!

Onze wc was nog kaal en had nog geen definitieve inrichting gekregen en toen ik de verzameling kunst weer zag toenemen ontstond dit praktische en gezellige idee. Chaos hoort er bij in een huis met opgroeiende kinderen, dus deze kleurenchaos is van af heden tentoongesteld in ons kleinste kamertje en zeg nu zelf, het oogt erg gezellig, toch?

Buiten dat het effectief de kleuterkunst concentreert en het toilet opvrolijkt, is het ook nog eens een makkelijke manier om de wc goedkoop te voorzien van aankleding. Daarbij is het ook nog super origineel aangezien er van elk kunstexemplaar maar 1 bestaat!

Geef kleuterkunst een podium met trotse zoon of dochter die het bezoek kan rondleiden!

Welke kleuter wil nu niet de gemaakte werken aan oma en opa laten zien als ze op bezoek komen. Mijn dochter haal gelijk alles uit de kast, herkenbaar? Zo kan ze haar nieuwste aanwinsten gelijk bij het volgende bezoek van familieleden uitgebreid tonen en de verhalen erbij vertellen. Ik ‘zie’ het mijn dame nu al ‘doen’, zodra oma en opa hier binnenlopen. De kleuterkunst hangt net, dus nog geen ervaring daarmee te delen. Toch kan ik de reacties van bezoekers nu al voorstellen die gaan komen. Niet iedereen zal meteen zijn eigen toilet ook ombouwen tot expositieruimte.

Huize Onlybyme opent vanaf heden haar eigen kleuterkunst à la Riana expositie met wisselende tentoonstellingen gedurende het jaar. Entree is gratis, mits gezellig bezoek erbij geboekt!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten