|

Krea Doe – 7 x kans op 2 entreekaarten

De Krea Doe Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht: Het walhalla voor creatievelingen!

Wil jij hier ook naar toegaan? Doe gerust mee met deze leuke winactie waar 7 winnaars via loting een tweetal toegangskaarten winnen. Dat bespaart dan toch weer mooi op de kosten! Aangezien je daar als creatieveling vaak nooit met lege handen naar huis gaat. 😉

knipsel1

Barbara (38): De Krea Doe is echt dé Beurs van het jaar, waar ik elk jaar intens naar uitkijk en met mij vele anderen creatievelingen! De datum, dat ik met mam daar rondloop, is al gereserveerd in onze agenda’s. Bij goede gezondheid lopen wij daar op donderdag 3 november rond om te genieten van alles wat maar mogelijk is op creatief gebied. Liefst laat ik me verrassen en ga ik pas daar ervaren wat er ‘allemaal’ voor leuks te doen is. De Krea Doe is immers een ‘Doe Beurs’.

Indien je kijkt op de website van de Krea Doe, zie je een overzicht van de meeste geweldige workshops die van 2 – 6 november worden gegeven. Voor sommige workshops is een reservering noodzakelijk, maar veel workshops zijn vrij toegankelijk op bepaalde tijdstippen of via ‘het schuif aan principe‘.

Gezien het grote aanbod weet ik nu al, dat we tijd te kort gaan hebben. De openingstijden van 10.00-17.00 uur hadden wat ons betreft wel verruimd mogen worden!

(Uiteraard maak ik foto’s voor een uitgebreide impressie die ‘s avonds nog online komt als ik dat red. En anders zeker de dag erna! De thuisblijvers kunnen zo een idee krijgen van de Krea Doe 2016, of wellicht ga jij pas op een latere moment in het weekend en wil je spieken hoe het er daar uitziet dit jaar. )

Wat kan je op de Krea Doe verwachten?

Het is ondoenlijk om een totale opsomming te geven. Daarvoor verwijs ik je graag naar het overzicht van workshops op de website van de Krea Doe zelf. Toch is er voor bijna elke creativiteit daar wat te vinden. Kaarten, beeldhouwen, houtbewerking, kralen, breien, haken, wol, stof, glas, klei, kerst, interieur, aankleding, kinderen, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken, zelfmaakmode, poppen, uiteraard vergeet ik nog van alles op te noemen. Wat niet zo gek is met 300 exposanten!

De volgende video impressie van 2015 geeft je wellicht enig idee wat je daar dit jaar kunt verwachten.

YouTube video

Krijg je al zin om erheen te gaan?!

Klinken gratis entreekaarten je leuk in de oren? Doe dan mee aan de Winactie Krea Doe!

Deelname is eenvoudig en staat hieronder duidelijk uitgelegd. Er is zeer weinig verplicht. Een reactie is genoeg om kans te maken. Aangezien er via loting wordt gewerkt, maakt echt iedereen kans!

Winactie Krea Doe – 7 x 2 entreekaarten gesloten

Hoe doe je mee aan de Winactie Krea Doe?

  • Laat je naam en email achter (is afgeschermd en niet zichtbaar voor anderen). Het mailadres is nodig om je te kunnen bereiken als je hebt gewonnen en wordt verder nergens voor gebruikt. 
  • Geef in een reactie onder dit bericht aan dat je mee wilt doen met de Winactie Krea Doe.
  • De Winactie Krea Doe eindigt op zondag 30 oktober middernacht. Tot dat moment kan je dus reageren en meeloten, reacties daarna tellen niet meer mee.

Verder is niets verplicht om mee te loten. Wel is er een mogelijkheid tot het krijgen van een extra winkans. Heb je daarin interesse? Lees dan verder…. 

  • De volgers van de Facebookpagina van Onlybyme hebben een dubbele winkans door: aan te geven in de reactie hieronder dat je Onlybyme via Facebook volgt en de winactie op Facebook openbaar te delen en/of andere creatievelingen te wijzen (taggen) in een reactie op Facebook op deze leuke actie. (Dit wordt gecontroleerd.)

Wellicht ken je Onlybyme nog niet en is dit de eerste keer dat je hier binnenwandelt.

In dat geval hartelijk welkom! Op Onlybyme komen geregeld winacties voorbij. Deze acties betreffen evenementen, boeken, speelgoed en lifestyle producten. Daarnaast worden er wekelijks meerdere informatieve blogs geschreven: recepten, DIY projecten, reviews van producten, boekrecensies, impressies van uitjes en theatervoorstelling wisselen elkaar af, uiteraard aangevuld met persoonlijke schrijfsels vanuit Huize Onlybyme. Graag stellen we ons hier verder voor.

Leuk dat je meedoet met de Winactie Krea Doe en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten