Voorbeeld van zelfgemaakte PARTY kaarten close-up
| | |

Maak je eigen Party uitnodigingen | Leuke Kids DIY

Als ouder ontkom je er haast niet aan. Je krijgt te maken met kinderfeestjes die je mag gaan organiseren voor je koters. Zo ook deze mama. De uitnodigingen die je zo in de winkel per 6 stuks kunt kopen zijn veelal gericht op het vieren van verjaardagen, maar er kunnen natuurlijk ook andere redenen zijn voor het organiseren van een PARTY.

Zelfgemaakte uitnodigingen voor een party (kinderfeestje) met de letters PARTY in blokletters geschreven en ingekleurd. Met tekst: Maak je eigen Party uitnodigingen, Leuke Kids DIY, ONLYBYME.NL | CREATIEF

Zo wil dochterlief een feestje geven omdat ze afscheid neemt van deze school. We gaan deze zomer verhuizen naar Nijmegen en het volgende schooljaar gaat dametje dus naar een nieuwe school. Gelukkig is een uitnodiging ook zo zelf gemaakt en dat hoeft echt niet ingewikkeld te zijn.

Maak je eigen Party uitnodigingen

Ditmaal heb ik zelf het woord PARTY in blokletters op een voorbeeldpapier getekend en daarna dochterlief(8) dit laten natekenen op de te maken uitnodigingen. Daarvoor koos ze licht groene A5 kaarten van karton (uit de kaartendoos van mama), welke we eerst dubbel hebben gevouwen.

Het woord PARTY heeft ze geschreven met de vouw van de dubbele kaart aan de bovenzijde. Daaronder heb ik zelf het woord uitnodiging toegevoegd met balpen en aan de binnenzijde de uitnodigingstekst. Deze is natuurlijk geheel naar eigen inzicht in te vullen.

Voorbeeld van zelfgemaakte PARTY kaarten close-up
©ONLYBYME.NL

Voorbeeldtekst binnenzijde uitnodiging

Voor: ……

Graag nodig ik je uit voor mijn afscheidsfeestje

Wanneer: maandag 8 juli

Waar: vanuit school lopen we naar ….

Tot: 17.00 uur, graag daar ophalen.

Telefoon: 06- ……. (laat je het weten als je niet erbij kunt zijn?)

Lieve groetjes, …….

Voorbeeld van zelfgemaakte PARTY kaarten close-up
©ONLYBYME.NL

Dametje is graag zelf creatief bezig (de appel valt niet ver van de spreekwoordelijke boom) en trots dat ze helemaal zelf deze kunstige uitnodigingen heeft gemaakt. Feitelijk vind ik haar artistieke letters zelfs mooier dan mijn veel nettere voorbeeldversie die de letters veel meer op elkaar liet lijken. Juist ook dat elke kind een zeer unieke kaart krijgt met andere kleuren, andere lettervormen, maakt het leuker. Klein schrijven is voor onze dochter nog wat ingewikkeld, zeker zonder lijntjes dus de tekst heb ik zelf geschreven. Op de namen van de uit te nodigen kinderen en haar eigen naam na. 😉

Daarna de kaarten in witte enveloppen en uiteraard haar deze laten schrijven. Inmiddels heeft ze deze uitgedeeld aan de meiden in haar klas. Nu hopen dat ze allen van de party zijn op het feest!


Andere creatieve blogs

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten