IMG 8953
|

Foto’s van de Krea Doe 2016; Druk maar inspirerend!

Gisteren, donderdag 3 november 2016, was ik zelf op de Krea Doe 2016. Vele foto’s (50+) geven nu in een impressie weer wat ik daar zoal heb gezien. Dit voor mensen die nog ‘willen’ gaan vandaag of het weekend. Of wellicht lukt het je dit jaar niet erheen te gaan, maar wil je wel graag even kijken wat je hebt gemist.

Krea Doe 2016Foto-impressie Krea Doe 2016

Met meer dan 50 foto’s heb ik een aardig beeld weten te creëren wat je daar ongeveer kunt verwachten. Let wel: het is bij lange geen compleet overzicht en voor ‘alle’ soorten creatieve hobby’s zal je dan ook echt zelf naar de Krea Doe 2016 toe moeten gaan. Hetgeen mij persoonlijk erg aansprak heb ik met de camera proberen te ‘vangen’.

De donderdag was in de ochtend ‘gezellig druk’.

De Krea Doe 2016 bevindt zich dit jaar in de hal 8 en 7 van de Jaarbeurs en is dagelijks geopend van 10.00-17.00 uur. Zelf arriveerde ik daar tegen de klok van 11.00 en was het al ‘gezellig druk’. Toen ik halverwege de middag de beurs verliet was het druk te noemen. Zeker met het oog op de doordeweekse dag, zal het in het weekend nog drukker zijn (verwachting).

Nu houd ik als persoon niet echt van mensenmassa’s, dus misschien beoordeel ik een ‘beurs’ iets sneller druk dan een ander dat zou doen. Toch is geduld af en toe nodig in sommige rijen om te kunnen kijken bij de stands of door te kunnen lopen.

Bezoekers van jong tot op respectabele leeftijd

Krea Doe 2016Creatieve hobby’s zijn toegankelijk voor jong tot oud. Wat heel goed geregeld was, waren de banken in de rijen, waar je even op kon plaatsnemen om uit te rusten. Ook waren de drink- en eetgelegenheden ruim opgezet, met voldoende zitruimte (althans voor de donderdag was het voldoende).

Drink- en eetgelegenheden

Leuk vond ik de koffie bus die ik tegenkwam en de  Yoghurt bar. Even een iets andere verfrissing dan standaard altijd op elke beurs te vinden is.

Zelf werd ik op de beurs aangenaam verrast met voor mij nieuwe producten. Dit kan natuurlijk aan mij persoonlijk liggen maar ik was geregeld enthousiast. Uiteraard heeft iedereen zo zijn voorkeur. Zelf ben ik niet zo van het breien en haken maar geloof me, het is er voldoende. Al zal het in deze foto rapportage wellicht lijken van niet.

Het thema kerst en winter

Voor velen geliefd, ook bij mij. Uiteraard is dit dan ook op de Krea Doe 2016 te vinden. Een aantal foto’s voor een eerste indruk.

De kaart en scrap- liefhebbers komen zeker aan hun trekken!

Onderstaande foto’s geven totaal geen volledig beeld. Zovelen kramen waar van alles voor de papierhobbyisten te vinden is.

Verder was er nog van alles!

Het is niet allemaal in thema’s te vatten: mozaïek, steenbewerking, home-decoraties, kralen, sieraden, en nog veel meer andere creatieve hobby’s zijn vertegenwoordigd.

Oude ambachten

Als laatste toch nog wel even speciale aandacht aan de oude ambachten die in een eigen hoek werden getoond. Erg leuk om te zien, vooral het kantklossen blijft inspirerend.

De Krea Doe 2016 heeft mij vol inspiratie naar huis laten gaan. Iets wat zeker terug zal komen in de creatieve blogs op de donderdagen hier op Onlybyme. Het is me gelukt om niet met tassen vol naar huis te gaan, al heb ik wel e.e.a. aangeschaft op het gebied van tekenen. Daarover in een andere blog meer.

Mocht je nog gaan naar de Krea Doe 2016, heel veel plezier toegewenst!

Hier vind je meer informatie van de jaarbeurs zelf over de Krea Doe 2016, over de locatie, toegangskosten cetera.

Krea Doe 2016

Disclaimer: namens de organisatie heb ik toegang gekregen tot de Krea Doe 2016 om deze impressie te kunnen maken.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten