7 x Knutselen Special: Dieren knutselen op Dierendag

Vandaag is het Dierendag!

Op Onlybyme geven we extra aandacht aan deze dag door een knutsel special met Dieren in de hoofdrol.

dieren knutselen

Foto afkomstig uit deze DIY.

De volgende 7 linken naar dieren knutselen zijn aanraders!

  1. Dieren maken van Plastic bekers. Afgelopen donderdag deelde Marjon deze blog in de donderdagse DIY blog. Er werd sociaal erg leuk op gereageerd, dus wellicht worden deze grappige dieren wel in menig huiskamer of schoolklas gemaakt vandaag.
  2. Op www.ladylemonade.nl kom ik een geweldige DIY tegen met wat je allemaal kunt maken met plastic dieren. Meer dier dan dit wordt het niet vandaag. 🙂 Erg leuk om al die soorten creaties met plastic dieren te gaan bekijken!
  3. Op de site van ww.imakin.nl kom ik een verzameling van 10 soorten dieren DIYs tegen, ook een aantal voor de huisdieren zelf. Een leuke verzameling waar je ook weer linken vindt waar je de werkbeschrijvingen kunt vinden.
  4. Dieren tekenen is helemaal zo makkelijk nog niet. Dus toen ik op de site van Jill DIY een filmpje tegen kwam hoe je een hond moet tekenen, was ik meteen enthousiast.
  5. Kinderen (en volwassenen) snoepen nogal graag. Uiteraard behoren zoete lekkernijen tot de favorieten. Deze zoete dieren donuts passen er helemaal bij. Maak ze samen met je kinderen en daarna smullen maar!
  6. Dieren maken van Chenille, weer iets anders, maar net zo leuk! Deze hobbyshop heeft een handleiding gemaakt hoe je dat aanpakt.
  7. Een link die in dit overzicht zeker niet mag ontbreken is de  dierenpagina van knutselidee waar heel veel knutselprojecten met het dieren thema te vinden zijn.

Onze Lady wordt vandaag uiteraard ook extra verwend!

Buiten knutselen vandaag natuurlijk wat extra’s voor onze huisdieren. Hier krijgt Lady een extra botje. En heeft ze zojuist een stuk kaas van Riana’s boterham gebietst. Dus ze heeft al een extraatje gehad, wat eigenlijk niet eens de bedoeling is.

lady is vandaag 5 maanden

Later vandaag staat er nog een wandeling in het bos op het programma. Alhoewel ‘wandelen’? Riana en Lady dollen wat af en rennen meer dan dat er sprake is van wandelen. Een ronde wandelen is dus met dochterlief en Lady samen niet echt van toepassing. Lady is nu bijna 6 maanden oud en mag nog niet onbeperkt wandelen. Door het geren moet ik de tijd extra in de gaten houden. Ach, het rondes wandelen daar komen we genoeg aan toe zonder dochterlief erbij.

Heb jij je huisdier(en) vandaag extra verwend? En zo ja, hoe?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten