image e1473417424128

5 x Creatief met action schoolbordverf

Wat kun je doen met Action schoolbordverf?

Laten we beginnen met een tip:

Bij de Action kun je een klein potje schoolbordverf kopen voor slechts €3,99. Voor dat geld kun je het haast niet laten liggen en er veel leuke dingen mee doen.

5 x creatief met Action schoolbordverf

1 – Een pennenbakje

 action schoolbordverf

Je neemt een glazen pot. Deze verf je met schoolbordverf. Je laat hem goed drogen en verft hem eventueel een 2e keer. Op de pot kun je een tekst schrijven. Bijvoorbeeld wat erin de pot zit of gewoon een leuke tekst. Ook leuk is om deze pot aan iemand cadeau te geven. Je kan er geld of een bloemetje in doen en op het potje “gefeliciteerd” schrijven.

2 – Een bloempot opfleuren

image

Je neemt een eenvoudig wit potje of een willekeurige andere soort bloempot. Hier verf je een band of rechthoekig vlak op met schoolbordverf. Met krijt teken je er bijvoorbeeld een leuke bloem of cactus erop.

3 – Buiten krijtbord

03-buitenbord

Heb je in je tuin alleen maar gras of wil je niet dat je kind(eren) op het terras tekenen met krijt? Dan kun je zelf een krijtbord maken.

Neem een stuk hout en zet dit in de grondverf en geef het daarna eventueel nog een kleurtje. Teken een vierkant / rechthoek af en verf dit met de schoolbordverf. Goed laten drogen en een 2e keer verven.
Het bord kun je ergens ophangen of gewoon buiten tegen de muur zetten. Zo kunnen de kinderen toch buiten krijten.

4 – School krijtbord

04shootkrijtbord

Je neemt een dik stuk karton of een dun houten plankje. Dit verf je met schoolbordverf. De rand kun je je kind laten versieren of natuurlijk zelf doen.

Handig voor bijvoorbeeld in de auto. Ze kunnen erop tekenen, uitvegen en weer opnieuw tekenen.

5 – Broodtrommel opvrolijken

05broodtrommel

Wanneer je kind(eren) moeten overblijven is het leuk om een boodschap mee te geven. Dit kan door je broodtrommeltje op te vrolijken. De binnenkant van de deksel verf je met schoolbordverf. Goed laten drogen en ook hier geldt eventueel een 2e keer verven.
Daarna kun je er leuke teksten om schrijven; smakelijk eten, fijne dag, hou van je, noem maar op.

Niet alleen leuk voor je kind(eren), maar ook voor je partner. En wederom leuk om een doosjes te kopen waarvan je de binnenkant met schoolbordverf verft. Snoepjes of klein cadeautje erin en leuk om aan iemand te geven.

Ga jij na het zien van deze ideeën aan de gang met Action schoolbordverf?

Eerdere DIY’s  van Marjon:

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten