herfstmuurstuk

5x Herfst DIY, makkelijk, snel en zeer betaalbaar!

De herfst brengt bij mij de behoefte om het binnen gezellig te maken. Direct over naar de kerstsfeer is voor mij veel te vroeg, maar dat is ook totaal niet nodig met wat kleine aanpassingen in huis. Ga lekker samen met je kind(eren) aan de gang met het maken van Herfst DIY ‘s.

5x Herfst DIY: snel de herfstsfeer in huis

Deze verzamelblog bevat eerdere Herfst DIY’s die we hebben gemaakt en nogmaals met je willen delen. Klik op de foto’s en ga direct naar het bewuste artikel om te zien hoe je deze DIY’s zelf maakt. Ze zijn stuk voor stuk makkelijk te maken en kosten niet veel geld.

Herfst uilen

Herfst DIY

Raamfolie maken met bladerenraamfolie

Herfstbomenherfstbomen

Herfst aan de muurherfstmuurstuk

Herfstkaarsenherfstkaarsen

Nieuwe herfst DIY’s

Uiteraard word er ook dit jaar weer gewerkt aan een gezellige herfstsfeer in huis. De eerste creatie is al gereed en zal spoedig online komen in een eigen single blog.

Wellicht hebben bovenstaande creaties je al op ideeën gebracht die snel iets gezelligs creëren in huis. Daarbij zijn meerdere DIY’s ook goed toepasbaar op basisscholen als herfstknutselactiviteit. We proberen er altijd op te letten dat er niet veel kosten hoeven te worden gemaakt en de natuur helpt in het herfstseizoen aardig mee doordat je veel kunt doen met bladeren. Laat je gedachten gerust de vrije loop en mijn persoonlijker ervaring is dat proberen vaak tot zeer creatieve resultaten kan leiden. Is het niets, dan zijn een paar bladeren ook zo weggegooid met weinig pijn en moeite.

Tot slot nog een dierendag DIY die het ook even verdient om nogmaals te worden getoond. Het is immers volgende week weer 4 oktober en dan worden vaak de dieren extra verwend en knutselen de kinderen vaak iets in het thema van dierendag.

Dieren maken

dierenmaken

Heel veel creatief plezier toegewenst bij het maken van wellicht een van bovenstaande DIY’s met je kind(eren).

 

 

5X CREATIEF MET HERFSTBLADEREN, SIMPEL, GOEDKOOP EN SNEL.

Re-pin deze afbeelding gerust.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten