zentangle cirkels

Recensie Zentangle Veel variatie met cirkels

Zentangle, veel variatie met cirkels, is een goed boek om tangles te leren tekenen en ondertussen heerlijk zen te worden.

zentangle

| auteur: Suzanne McNeill | uitgeverij: Tirion Creatief | paperback | recensent: Wendy van den Berg en Tygo van den Berg |

Recensie Zentangle (Veel variatie met cirkels)

Inhoud

De donkere dagen komen er weer aan. Tijd voor wat gezelligheid en ontspanning. Dit zentangle boek komt dan goed van pas. De opzet van dit boek is makkelijk te volgen. Zentagles maken is zo geleerd en het werkt ontspannend ook nog. Eerst krijg je een stuk uitleg over wat het is en hoe je het aanpakt, wat voorbeelden en dan de uitleg per patroon. Hoe zet je een patroon op. Het is heel makkelijk uitgelegd en goed te volgen doordat er met kleuren gewerkt wordt van wat je al hebt getekend en wat je volgende stap wordt.

Er wordt ook uitgelegd hoe je diepte kan creëren en met pasteltinten kan werken.

genoeg oefenruimte tangels toevoegen

 

Er was ook genoeg ruimte om in het boek zelf te oefenen, dat is wel handig want er staan al deels gemaakte zentangles in.

zendala's zentangle 1

 

 

Persoonlijke Leeservaring

Wendy(41): Dit boek kwam binnen en meteen gingen de kinderen papier en potloden pakken. Gelukkig hadden we ook passers in huis dus het feest kon beginnen. Onze kinderen houden erg van creatieve dingen en dit was weer een nieuwe uitdaging voor ze. Ik weet zeker dat ze de komende maanden nog vaak dit boek uit de kast halen.

Doordat de uitleg goed te volgen was, konden ze best wel wat moois maken.

Tygo(15): Ik vond het leuk om te doen en ik werd er vanbinnen heel rustig van. Vandaar dat ik gekozen heb voor een rustige zentangle met pastelkleuren.

Hier een tekening die Tygo gemaakt heeft met behulp van het boek, Zentangle Veel variatie met cirkels.

Zentangle

 

Gerelateerd:

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten