9200000101607153

Thriller Dodenlijst


Barbara(41): ‘Dodenlijst’ is net als het eerste deel ‘Vraag niet om genade’, een van de betere thrillers die ik afgelopen tijd heb mogen lezen.

9200000101607153

Deze quote is het begin van mijn recensie van Dodenlijst van Martin Österdahl. Het zet de toon voor een – in mijn ogen – thriller van uitmuntende kwaliteit. Dé reden waarom ik de uitgeverij heb gevraagd deze winactie te mogen organiseren op Onlybyme.

Ben jij een liefhebber van thrillers die wat meer diepgang hebben? Dit boek heeft het.

Vanuit de recensie:

De verwerkt waargebeurde details vanuit het verleden vormen de basis van een geweldig plot. Uiteraard voorzien van de nodige fictieve toevoegingen. De manier waarop heden en verleden worden vermengd, de wijze waarop de auteur je het beklemmende gevoel weet over te brengen vanuit de beweegredenen van de dader én de menselijkheid van de goed uitgewerkte karakters, maakt Dodenlijst een parel voor thrillerliefhebbers die graag wat de diepte induiken.Dit tweede deel is heel goed los te lezen. De verwijzingen naar het eerdere deel zijn niet van invloed op het leesplezier.

Zelf vond ik de locatie waar het verhaal zich afspeelt (Scandinavië en Rusland), een zeer positieve toevoeging. Het geeft het verhaal op een andere manier body en je kunt merken dat de auteur in Rusland heeft gewoond en veel van deze omgeving afweet vanuit zijn studie:

Martin Österdahl studeerde Russisch, Oost-Europese culturen en economie. Hij werkte twintig jaar in de televisiewereld. Ook heeft hij een tijdlang in Rusland gewoond.’

Wil je iets meer weten over het boek om te bepalen of het een thriller naar jouw hart is, lees dan de hele recensie van Dodenlijst die ik recent heb geschreven.

Overtuigd? Doe dan snel mee met de winactie. Meedoen is eenvoudig.

Winactie Dodenlijst – gesloten

Hoe doe je mee met deze winactie?

  • Laat onder deze blogpost een reactie achter waarin je aangeeft dit boek te willen winnen. Vergeet daarbij niet een geldig mailadres in te vullen. De winnaar krijgt per mail bericht.
  • Deze winactie loopt t/m zondag 26 mei 2019. Daarna is de winactie gesloten. Latere reacties worden niet meer meegenomen bij de trekking van de winnaar.

Mocht je toekomstige boekrecensies en winacties niet willen missen? Volg dan onze Facebookpagina. Dit is niet verplicht voor deelname aan deze winactie, al zijn nieuwe volgers altijd van harte welkom. Ben je meer fan van Pinterest? Ook daar worden winacties en boekrecensies altijd op de daarvoor bestemde borden bewaard. 😉

Leuk als je meedoet met deze winactie! Succes!


Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten