Kasteel duizend kamers Binnenwerk eerste druk 18 19

Winactie: kinderboek ‘Het kasteel met de duizend kamers’ GESLOTEN

Een kinderboek geschikt als voorleesboek en om zelf te lezen (Avi E4)

Na het boek zelf te hebben mogen lezen en reviewen, ben ik super enthousiast! Dit enthousiasme wil ik heel graag met jullie delen en ik heb de schrijfster, Esther van der Ham, bereid gevonden een boek aan jullie te schenken met deze kinderboek winactie.

 

‘Het kasteel met de duizend kamers’

De avonturen van Bob en Lot prikkelen ieders fantasie (ook die van mij als volwassene), waardoor al zeer toegankelijk als voorleesboek voor kleuters. Is je kind al iets ouder, dan is het als Avi E4 boek weer zeer geschikt om zelf te lezen. Het kan dus zowel voor kleuters als schoolkinderen een geweldig cadeau zijn om te krijgen.

Graag verwijs ik jullie naar de complete review over ‘Het kasteel met de duizend kamers’ voor meer informatie.  Het boek is, naast zeer inspirerend geschreven, in mijn ogen totaal af, met de vele mooie illustraties gemaakt door Jeroen Okkerse.

Ben jij ouder van jonge kinderen of heb je kleinkinderen of wellicht een lieve vriend(in) met kinderen, misschien kan jij met deze winactie wel een mooi cadeautje geven. De regels zijn niet ingewikkeld.

WINACTIE regels

  • Reageer met je naam en mailadres onder deze winactie.
  • De actie loopt tot zondagavond 17 januari middernacht.
  • De winnaar wordt daarna z.s.m. via Twitter en Facebook bekend gemaakt (enkel voornaam i.v.m. privacy) en over de uitslag kan niet worden gediscussieerd.

Totaal 4 extra winkansen mogelijk:

Totaal dus 5 kansen mogelijk! Maar dit hoeft niet. Enkel de bovenste is verplicht!

Veel succes met winnen!

Mocht je niet de gelukkige winnaar worden, maar de interesse voor het boek toch zijn gewekt. Het boek ‘Het kasteel met de duizend kamers‘ is te bestellen o.a.  bij bol.com.

Disclaimer: Deze samenwerking is met Droomvallei Uitgeverij tot stand gekomen.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten