Kinderboek “De avonturen van Technico en Technica, Popconcert”

De avonturen van Technico en Technica, Popconcert

Review: De avonturen van Technico en Technica, Popconcert

Het boek “De avonturen van Technico en Technica, Popconcert” is geschreven door Nico Smaling en de illustraties zijn gemaakt door Inge Leonora – den Ouden.

‘Wat een leuk boek!’ zei Quinty toen ze het uit had. ‘Ik hoop dat er meer boeken komen van Technico en Technica.’

Door de technieklessen op school proberen Technico en Technica altijd hun opgedane kennis over techniek te gebruiken bij het oplossen van nieuwe problemen.
De twee kinderen worden Technico en Technica genoemd, omdat ze veel met techniek bezig zijn, maar het zijn niet de echte namen. Het gaat over Joris en zijn buurmeisje Sanne. Samen vinden ze een kapotte, elektrische gitaar in de garage, die ze samen repareren. Technico wint een prijsvraag waardoor hij mee mag doe aan een popconcert. Stiekem oefent hij op de gitaar, maar tijdens het concert ontstaat er levensgevaarlijke kortsluiting. Het wordt nog even heel spannend. Uiteraard helpen de twee mee om het probleem op te lossen.

Quinty (10): Ik vond het boek heel erg leuk. Je leert er veel van. Bijvoorbeeld dat je kabels netjes moet aansluiten en hoe je een elektrische gitaar kan repareren. Wat ik heel handig vind, is de woordenlijst achterin. Alle moeilijke woorden staan daar in uitgelegd, ook de Engelse woorden. En tekeningen zodat je Technico en Technica zelf kan ontwerpen als popartiesten. Je mag gewoon in dit boek tekenen! En wil je nog meer leren dan staan er ook nog handige tips in op de pagina: wist je dat. Daarna komt een pagina met een soort quiz. Dit soort boeken wil ik wel vaker lezen!

Onlybyme is enthousiast! Dus heel graag delen wij dit enthousiasme met jou als lezer. Je kan met een winactie een exemplaar van “De avonturen van Technico en Technica, Popconcert” winnen om aan je (klein)kind(eren) te geven.

Winactie: De avonturen van Technico en Technica, Popconcert

  • Reageer met je naam en mailadres dat je graag wilt meedoen.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen. Laat het dus weten als je daar gebruik van hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. (Dit is niet verplicht om mee te kunnen doen, het mag om je kans te vergroten.)
  • De winactie loopt door t/m zondag 20 maart middernacht. De winnaar wordt daarna z.s.m. via de Facebookpagina van Onlybyme bekendgemaakt.

Veel succes met winnen en leuk dat je meedoet!

Mocht je niet de gelukkige winnaar zijn, maar wel interesse hebben in het boek. Het boek wordt verkocht via de boekenroute.

Disclaimer: het betreft een samenwerking tussen Onlybyme en de Uitgeverij Miralovesbooks.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten