Winactie In Seizoenen van Judith Visser GESLOTEN

Soms heb je gewoon de jackpot gevoelsmatig. Niet bergen geld, maar je wint een leuke actie die precies op jouw lijf is geschreven. Dit overkwam me een paar dagen geleden, toen ik één van de geluksvogels bleek van een boekenpakket van The House of Books. Maar liefst 10 toppers kwam per post mijn kant op!

Reviews zullen volgen

Uiteraard zal er zodra de betreffende boeken zijn gelezen een review volgen met eerlijke indrukken over de inhoud. Eerlijkheid boven alles, ook al komt dat wellicht niet altijd super gelegen voor de auteur. Toch denk ik dat je als reviewer bij jezelf dient te blijven. Een algemene indruk van een boek, waar het verhaal over gaat en informatie over de auteur kan iedereen schrijven, maar zelf voel ik graag altijd bij reviews wat de lezer zelf heeft ervaren en hoe het boek aanvoelde en dit proberen we hier op Onlybyme terug te laten komen.

Eerder al schreef ik een review over een geweldig boek: In Seizoenen van Judith Visser. Dit boek zat toevallig ook bij dit leuke boekenpakket wat ik heb gewonnen en kan ik nu dus aan één van mijn lezers geven. Indien jij graag dit boek wil hebben (zie voor de inhoud even de review zelf), dan kan je dit aangeven in een reactie. Ben je een actief volger (van de diverse kanalen van Onlybyme), dan maak je meer kans als je deze winactie deelt, maar enkel een reactie telt ook gewoon mee om te winnen. Misschien heb jij over een ruime week een geweldig boek in je bezit, doe gerust mee!

In Seizoenen

Weggeven is leuk!

Delen heb ik altijd erg leuk gevonden in mijn leven, het geeft een goed gevoel om iemand anders blij te maken. Wellicht ook daarom dat ik graag winacties laat lopen op Onlybyme, liefst wekelijks en soms zoals nu een extraatje! Ditmaal voelt het als een feestje want het boek ‘In Seizoenen‘ is echt een geweldige aanvulling bij menige fan van goede boeken. Dus voor liefhebbers van winacties, check geregeld de lopende actie(s) en maak steeds weer kans.

De actie loopt tot woensdag 2 maart middernacht en zo spoedig mogelijk daarna wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt op de Facebookpagina van Onlybyme. Vergeet bij je reactie geen mailadres achter te laten, zodat ik je kan bereiken.

Veel succes met winnen! Toi Toi Toi!

21 gedachten over “Winactie In Seizoenen van Judith Visser GESLOTEN”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.