Winactie In Seizoenen van Judith Visser GESLOTEN

Soms heb je gewoon de jackpot gevoelsmatig. Niet bergen geld, maar je wint een leuke actie die precies op jouw lijf is geschreven. Dit overkwam me een paar dagen geleden, toen ik één van de geluksvogels bleek van een boekenpakket van The House of Books. Maar liefst 10 toppers kwam per post mijn kant op!

Reviews zullen volgen

Uiteraard zal er zodra de betreffende boeken zijn gelezen een review volgen met eerlijke indrukken over de inhoud. Eerlijkheid boven alles, ook al komt dat wellicht niet altijd super gelegen voor de auteur. Toch denk ik dat je als reviewer bij jezelf dient te blijven. Een algemene indruk van een boek, waar het verhaal over gaat en informatie over de auteur kan iedereen schrijven, maar zelf voel ik graag altijd bij reviews wat de lezer zelf heeft ervaren en hoe het boek aanvoelde en dit proberen we hier op Onlybyme terug te laten komen.

Eerder al schreef ik een review over een geweldig boek: In Seizoenen van Judith Visser. Dit boek zat toevallig ook bij dit leuke boekenpakket wat ik heb gewonnen en kan ik nu dus aan één van mijn lezers geven. Indien jij graag dit boek wil hebben (zie voor de inhoud even de review zelf), dan kan je dit aangeven in een reactie. Ben je een actief volger (van de diverse kanalen van Onlybyme), dan maak je meer kans als je deze winactie deelt, maar enkel een reactie telt ook gewoon mee om te winnen. Misschien heb jij over een ruime week een geweldig boek in je bezit, doe gerust mee!

In Seizoenen

Weggeven is leuk!

Delen heb ik altijd erg leuk gevonden in mijn leven, het geeft een goed gevoel om iemand anders blij te maken. Wellicht ook daarom dat ik graag winacties laat lopen op Onlybyme, liefst wekelijks en soms zoals nu een extraatje! Ditmaal voelt het als een feestje want het boek ‘In Seizoenen‘ is echt een geweldige aanvulling bij menige fan van goede boeken. Dus voor liefhebbers van winacties, check geregeld de lopende actie(s) en maak steeds weer kans.

De actie loopt tot woensdag 2 maart middernacht en zo spoedig mogelijk daarna wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt op de Facebookpagina van Onlybyme. Vergeet bij je reactie geen mailadres achter te laten, zodat ik je kan bereiken.

Veel succes met winnen! Toi Toi Toi!

Comments

 1. Marjolijn says:

  Ohhhh dit boek zou ik heel graag willen winnen. Ik ben een echte boekenworm, die behalve haar studieboeken ook graag elk ander boek leest. Ik zal de winactie delen op Faceboek. 😀

 2. Insoon says:

  Oh wat leuk! Ik wil ook graag meedoen met jouw win-actie! Ben gek op thrillers ?

 3. Marga says:

  Die zou ik best willen winnen, de review had ik gemist, heb er net even naar gekeken, lijkt me echt een goed boek.

  En leuk dat jij zelf ook gewonnen hebt Barbara!
  Boeken zijn altijd fijn vind ik.

  1. Barbara says:

   Ja leuk he Marga, voelde me zo’n geluksvogel en deze had ik al gereviewd onlangs en dacht: die gun ik mijn lezers!

 4. Ine says:

  Wat leuk dat je dat boekenpakket gewonnen hebt. ‘Ook voor ons volgers?’. Ik ben nieuwsgierig naar dit nieuwe boek van Judith Visser!

 5. Marian Zw. says:

  Die wil ik heel graag lezen! En als ik hem uit heb geef ik dit prachtige boek weer door voa de weggeefhoek. Kunnen er nog meer mensen plezier van hebben!

 6. Tamara TS says:

  Ik sla hem over, omdat dit niet een boek is dat ik snel zou uitzoeken. Maar heb hem eventjes gedeeld. Wat supercool dat je zo’n groot boekenpakket hebt gewonnen. Van harte gefeliciteerd!

  1. Barbara says:

   Wat super cool Tamara, dat je het wel deelt met je volgers, ook al laat je dit boek zelf passeren! Echt super!

 7. Marga says:

  Ha, zie net dat het ook via google+ is te delen, geen idee of het goed is gegaan maar zal vast wel.

 8. Patricia Mooring says:

  Gefeliciteerd met je boekenpakket! ( altijd leuk om te winnen….?)
  Doe dolgraag mee met de winactie…best wel fan van Judith Visser, en deze ontbreekt nog in mijn verzameling…!
  Keepy fingers crossed….?

 9. Linda Smeets says:

  Gevecht tussen vasthouden en loslaten, klinkt boeiend om te lezen. Ik mask graag kans.

 10. Laure says:

  Altijd leuk om zo’n boekenpakket te winnen! Ik doe graag mee met deze winactie, want ik ben heel benieuwd naar dit boek en zou graag mijn boekencollectie wat uitbreiden!

 11. Mireille Muls says:

  lijkt me een supergoed boek, super van je dat je dit wil doorgeven, volg je op FB en Blogvin

 12. Elise says:

  Het is altijd zo leuk om iets te winnen. Ik heb via Vrouwenthrillers ook al eens een boek gewonnen. Als ik hem heb gelezen gaat ie naar m’n dochters .. altijd leuk !

  Ja, ik wil graag mee doen 🙂

  gr Elise

 13. Boeken van Judith Visser lees ik wel! Ik doe graag mee met de winactie.

 14. Ans Stier says:

  Ik loot graag mee, het lijkt me een prachtig boek

 15. Iris says:

  Ik doe graag mee, ik houd van dit soort boeken

 16. Diana van der Heide says:

  Ik weet niet of ik het delen goed heb gedaan…heb dit gedaan op facebook zelf. Ik zou echt graag kans maken op dit boek…kiezen tussen vasthouden en loslaten is waar ik dagelijks mee worstel en daarom sprak het me gelijk erg aan…ben erg nieuwsgierig naar dit boek!

 17. Astrid Langeveld says:

  Ik heb dit boek al een tijdje op mijn nog te lezen lijst. Als ik hem zou winnen heb ik een excuus om er sneller in te beginnen! Ik hoor allemaal goede recensies. Ik ben benieuwd! Ik zal hem op Facebook en Twitter delen.

 18. Suzan van de Vendel says:

  Doe graag mee.Vind Visser vooraleen hele bijzondere schrijfster.Als je een boek van haar uit hebt ,heb je iets om over na te denken.

 19. Sylvia says:

  Mooi om verwend te worden! Veel leesplezier met je aanwinsten! Leuk, graag waag ik een kansje voor In Seizoenen van Judith Visser! Ben zeer benieuwd naar deze thriller van haar hand!

Comments are closed.