Op zoek naar Torrie

Kinderboek Op zoek naar Torrie

Op zoek naar Torrie

Review Op zoek naar Torrie

Geschreven door Trenke Riksten-Unsworth met illustraties gemaakt door Kelly van Dijk.

Het verhaal gaat over de boktorren Bas, Bokkie en Torrie. Ze wonen in een boom en slapen gezellig naast elkaar. Als Bas wakker wordt heeft hij een vreemd gevoel. Hij kijkt rond en ziet dat zijn zus Torrie niet ligt te slapen op haar eigen slaapplek. Ook nadat Bas en Bokkie iets gegeten hebben is Torrie niet terug.

Ze gaan naar haar op zoek, kijken overal maar vinden haar niet. Gelukkig weet hun vriend Mees uiteindelijk waar hun zus Torrie is en brengt Bas en Bokkie naar haar toe. Ze is gevallen in een heel diep gat en is gewond. Lukt het Bas en Bokkie hun zus te redden?

Het boek is zeer goed te lezen door beginnende lezers en heeft Avi E3 gekregen. Achterin staat uitleggen over de dieren, die een rol spelen in het verhaal; een leerzame toevoeging met de inhoud aangepast aan de leeftijd van de lezers. Daarnaast kan het verhaal ook goed worden voorgelezen aan kleuters, want het verhaal loopt goed af. De vele kleurrijke illustraties maken het verhaal goed te volgen en een genot om (voor) te lezen.

Op zoek naar Torrie

Een extra grote winactie: Vanwege het 1 jarig bestaan van Onlybyme deze maand, wilde Droomvallei uitgeverij een extra grote winactie mogelijk maken en mag Onlybyme maar liefst 5 van deze geweldige kinderboeken weggeven aan haar lezers. Een geweldig tof gebaar en ik geef graag deze boeken door aan gezinnen met kinderen die net beginnen te lezen of graag voorgelezen worden. Doe gerust mee met de winactie!

Winactie Op zoek naar Torrie

  • Reageer met je naam en mailadres en vermeld dat je graag wilt meedoen.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen. Laat het weten als je daar gebruik van hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. (Dit is niet verplicht om mee te kunnen doen, het mag om je kans te vergroten.)
  • De winactie loopt door t/m zondag 10 april middernacht. De winnaars ontvangen een persoonlijke mail en wordt daarna via de Facebookpagina van Onlybyme bekendgemaakt.

Veel succes met winnen en leuk dat je meedoet!

Gegevens boek: A5 formaat, AVI E3, volledig in kleur, hardcover, 48 pagina’s. Verkrijgbaar o.a. bij bol.com.

Disclaimer: deze winactie/review is mogelijk gemaakt door Droomvallei Uitgeverij.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten