alleopkotmetjentel

De gehele vijfluik van Op kot met Jentel!

De gehele serie op Kot met Jentel is nu bij Onlybyme te winnen! (Gesloten) 

Op kot met Jentel

Eerder dit jaar mochten we al deel 1 van deze geweldig grappige serie romans recenseren en toen we de vraag kregen van auteur Björn Peeters of we ook de andere boeken wilden recenseren, twijfelde recensente Inge Hogevonder geen seconde. Ze had enorm genoten van deel 1 en wilde graag weten hoe het de dames verder zou vergaan op kot.

Elk boek beslaat een schooljaar en neemt je mee in de ontwikkeling van de dames naar jeugdige volwassenheid vol heerlijke humor op een zeer toegankelijke wijze beschreven. De auteur heeft een zeer prettige schrijfstijl die je vlot door de boeken laat gaan, onderweg genietend van de fratsen die Jentel en haar vriendinnnen uithalen en overkomen.

Vandaag zijn tegelijkertijd de recensies van deel 2 t/m 5 gepubliceerd met deze winactie als afsluitende blog.

Op kot met Jentel Dag bij Onlybyme! (Winactie gesloten)

Vanmorgen vroeg rond 6 uur verschenen het tweede jaar, het derde jaar, het vierde jaar en het laatste jaar van ‘Op Kot met Jentel’ online. Via de linken zijn deze te vinden en ook via de link aan het einde van elke recensie zijn alle recensies achter elkaar door te lezen.

Ben je ook net zo enthousiast bent als onze recensente Inge? Maak kans om deze vijfluik van Op kot met Jentel te winnen door mee te doen aan de winactie!

De winactie is ditmaal  ‘à la op Kot met Jentel‘!

Er is een afwijkende manier van reageren gewenst! Lees even goed wat we graag willen zien in de reacties! 

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter onder deze winactie (is afgeschermd).
  • Geef in een reactie aan waarom jij deze serie graag wilt winnen. Dit keer kiezen we de winnaar uit de reacties op basis van de inhoud van de reacties en letten op de uniekheid 😉. Tips: Maak gebruik van humor, wees origineel en verwerk iets uit 1 of meerdere recensies van ‘Op kot met Jentel’. Kortom verras ons eens!
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 5 februari middernacht. De uitslag wordt daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie is onderdeel van een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten