Welterusten Pluis
|

Welterusten Pluis, Tessa van Riet-Ernst

Haakfanaten opgelet, het tweede deel van Pluis & Haar vriendjes haken is uit: Welterusten Pluis!

Haak de leukste Superzachte AMIGURUMI’S met instructies van Tessa van Riet-Ernst zelf in elkaar.

Met een mega grote winactie mag Onlybyme 4 exemplaren weggeven!
Welterusten Pluis

auteur: Tessa van Riet-Ernst | uitgeverij: Kosmos | hardcover 

Welterusten Pluis

Deel twee van Pluis & haar vriendjes haken staat weer vol nieuwe pluizige amigurumi’s en accessoires voor het roze konijn Pluis. Inmiddels is Pluis ouder geworden en haar wieg ontgroeid: tijd voor een groot bed. Ze is dan ook erg blij dat vele vriendjes komen logeren om haar grote lege bed te vullen.

De amigurumi’s zijn allen stapsgewijs na te haken met goed beschreven haakpatronen en geschikt voor alle haakniveau’s. De basis haaksteken en het uiteindelijk pluizig kammen van de garen wordt extra uitgelegd.

Welterusten Pluis

Het inkijkexemplaar geeft je een idee van de inhoud van dit tweede deel.

Krijg je al meteen zin om deze zachte schattige pluizenvriendjes te gaan haken?

Onlybyme mag namens de uitgeverij 4 exemplaren van Welterusten Pluis weggeven met een winactie. Ben jij een haakfanaat of ken je haakfanaten in je kennissenkring en wil je hen verrassen met dit haakboek?  Meedoen is eenvoudig.

4x Winactie Welterusten Pluis

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd) en geef hieronder in een reactie aan dat je het boek wilt winnen.
  • Verder hoef je niets te doen, behalve hopen dat je begin november wordt getrokken als een van de vier gelukkige winnaars!
  • Mocht je je winkans willen vergroten; ook dat is zeer eenvoudig. Deel deze winactie via Facebook openbaar of tag andere haakfanaten. Dit is niet verplicht uiteraard!

—————————————————-

Deze winactie eindigt op 31 oktober middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.

Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: Deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten