WE-300: Nadenken

Wat een drukke boel van binnen!

drukke boel

Wat kan een mens toch veel gedachten hebben op een dag! Hier een super versie van de ‘gemiddelden der gemiddelden’, gezegend als ik ben met een TE productieve geest, die elke dag standaard overuren draait. Jarenlang heb ik voor deze ‘kwaal’ pillen geslikt, die de toestroom naar binnen (en naar buiten) beperkte. De zogenaamde geestelijke rust kwam, helaas ook de vele bijwerkingen.

Door de drukte (en andere geestelijke kwalen) kreeg ik zelfs een nieuw etiket opgeplakt. Daar zijn ze immers erg goed in: mensen in hokjes duwen. Ik zou geregeld me bevinden in het voorstadium van manies, wat weer heel goed past bij bipolaire mensen. Leuk! Nou, nee dus, want daarmee werd er gelijk gedacht, dat andere medicatie dat wel zouden gaan reguleren met als gevolg een dood musje, nou ja dood was ik niet, maar het leven was er verder wel uit. Geen toppen, geen dalen, een saai aftreksel van de persoon die ooit was.

Uiteindelijk werd ik er dus niet beter van, eerder slechter. Al hoef je niet te verwachten dat de medici staan te springen, als je besluit het zonder pillen beter te redden. Nee eerder is er weerstand. Dus dan maar zelf afbouwen en stoppen. Wat een hel was dat, maar het resultaat is er wel:

Weer een gezellige drukke boel van binnen, maar ook weer mezelf zijn in al mijn eigenaardigheden. Een boeiende persoonlijkheid (zeggen anderen),  die af en toe even wat uitschieters heeft, links of rechtsom. Verder ben ik meestal wel ‘normaal’ hoor. Enne die etiketjes mogen ze houden, ik ben gewoon mezelf! Daar heb ik die plakkertjes en hokjes echt niet voor nodig, om tot de conclusie te komen, dat je bent wie je bent, inclusief onhebbelijkheden.

Ben namelijk als ieder ander mens: “one of a kind”.

—————————————————————————————

De WE-300: driewekelijkse uitdaging waar iedereen aan mee kan doen.
Doel: schrijf van een verhaal in exact 300 woorden. Het gegeven onderwerp mag in het stuk niet worden genoemd.
Het onderwerp: wordt elke drie weken door Plato opgegeven.
Het schrijven: doet iedereen op zijn eigen blog.
Link: zet de link van je verhaal bij Platoonline in het reactieveld van de opdrachtblog. Krijg je meer lezers.
Wie (alleen) wil  lezen: prima. Hint: als je leest, geef de schrijvers even een reactie. Dat vinden ze leuk.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten