klikspaan
|

Sinterklaashop: Thriller Klikspaan, M.J. Arlidge

Eerder deze week plaatste ik de recensie van Klikspaan en het  interview met de auteur M.J. Arlidge over zijn boeken. Doordat er zo massaal is gereageerd op de winactie(alle 4 de boeken van Arlidge tot nu toe). Mag Onlybyme nogmaals een leesfanaat blij maken! Ditmaal een exemplaar van het vierde boek, de Thriller Klikspaan. Ideaal voor bij Sinterklaas of voor al onder de Kerstboom! 

Sinterklaashop: Thriller Klikspaan, M.J. Arlidge

Klikspaan

Een Sinterklaashop wat is dat?

Een hop is een aan elkaar gelinkte rij blogs die elk doorverwijzen naar de volgende blogger (twee kanten op) en zo een ronde cirkel vormen. Daarbij valt er bij elke blog iets te winnen in het thema Sinterklaas. Je kan veel speelgoed verwachten of items geschikt voor kinderen. Aangezien ook de papa’s en mama’s door Sinterklaas best verwend mogen worden, heeft Onlybyme gekozen voor een boek.

Gezien we heel veel boeken recenseren, naast blogs over lifestyle en ouderschap, is deze keuze voor Onlybyme heel logisch geweest. Lees je graag of ken je iemand die je erg blij kan maken met een goede thriller?

Onlybyme heeft een heel team aan recensenten en een aantal vaste gastbloggers die geregeld content verzorgen op Onlybyme. Dus indien je graag boeken leest, kijk gerust verder op de website naar de recensies die al eerder zijn geschreven. Buiten boeken richt Onlybyme zich op Lifestyle (o.a recepten, creatieve projecten, impressies van diverse locaties, voorstellingen en evenementen) en Ouderschap (o.a. speelgoed reviews). Onlybyme is dus niet een specifieke mamablog, maar bewust breder opgezet met een inmiddels groot uitgegroeide boekenniche.

Bezoekers vanaf Kidzblogger: welkom!

Een warm welkom aan de bezoekers die via Yvonne van Kidzblogger hier zijn belandt. Yvonne is de initiatiefneemster van de Sinterklaashop. Een extra bedankje haar kant op voor dit leuke initiatief, waardoor jij nu (via haar site) deze hop kunt ‘hoppen’ en overal aan de winacties kunt gaan deelnemen.

15049757_1029634833815209_1960640430_nBij Yvonne kan je winnen…. een My Little Pony!

Iets totaal anders dan hier op Onlybyme en juist die verschillende acties op alle deelnemende blogs aan deze hop maken het een zeer verrassende hop om te ‘hoppen’. Misschien word je op deze manier wel een handje geholpen met de inkopen voor Sinterklaas! 😉

Thriller Klikspaan

Thriller KlikspaanAfgelopen maandag stond Onlybyme in het teken van auteur Arlidge die vorige week zijn vierde boek in Nederland heeft uitgebracht. In het Engels zijn er al meer delen beschikbaar. Al weet ik al uit betrouwbare bron dat het volgende deel in de planning zit. 

Indien je de voorgaande boeken, Iene Miene Mutte, Piep zei de muis  en Pluk een roos al hebt gelezen, dan ben je wellicht benieuwd naar het interview dat ik had op vrijdag 4 november met de auteur over het vierde boek Klikspaan (Wees gerust, er wordt niets verraden wat het leesplezier zal laten afnemen!) en de rol die Helen Grace in alle delen speelt.

Daarnaast zijn van alle boeken recensies te lezen en uiteraard ook de nieuwe recensie van Klikspaan, inclusief een mega winactie! (Je kan daar namelijk, alle 4 de tot nu toe uitgebrachte boeken winnen!)

Wetend hoeveel mensen, net als ik, de eerdere boeken van Arlidge al hebben gelezen en uitkijken naar dit vierde deel, is een extra winactie van het boek ‘klikspaan’ voor deze Sinterklaashop een logische keuze. Aangezien ik dit boek al heb mogen lezen en recenseren, weet ik dat het weer een boek is dat veel fans blij gaat maken. Ken jij een thrillerfanaat of lees je zelf thrillers, dan kan ik je dit boek persoonlijk aanbevelen. Daarbij wil ik ook de opmerking plaatsen dat zonder het lezen van de eerdere delen dit verhaal op zichzelf staand gelezen kan worden. De grotere verhaallijn rondom Helen Grace is niet storend aanwezig, waardoor je dingen ‘mist’ voor dit individuele verhaal.

Winactie Sinterklaashop: Thriller Klikspaan gesloten

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je het boek wilt winnen!
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • De winactie loopt precies een week en eindigt op zaterdag  26 november middernacht. De uitslag wordt daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Doorhoppen naar Marjon

Marjon van ByJon.nl schrijft bijna wekelijks gastblogs op Onlybyme op het creatieve vlak en op haar eigen blog is dit uiteraard ook heel goed terug te vinden.

Bij Marjon kan je winnen….

Een gehaakt knuffelkonijn, mijlpaalkaarten en de poster ‘slaap kindje slaap. Heel veel ‘hop’plezier toegewenst overal!

img_0115img_9996

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten