Zeevlam, Kiki van Dijk

Recensie Zeevlam, Kiki van Dijk

Zeevlam is een lekker lezende thriller! Ideaal voor in de kerstvakantie!

Zeevlam, Kiki van Dijk

| auteur: Kiki van Dijk | uitgeverij: Xander | paperback en e-book | recensent: Inge van de Vegte |

Recensie Zeevlam

Inhoud

Ellen, Kelly, Suus en Dayenne noemen zichzelf de Basic Instinct-vriendinnen, omdat ze in het begin van hun vriendschap een scene uit die film na hebben gespeeld. Elke vrijdagmiddag ontmoeten ze elkaar bij een strandtent in Scheveningen. Ze lijken hele goede vriendinnen, maar er blijken toch behoorlijk wat geheimen voor elkaar te zijn.

Houdt hun vriendschap stand, als bijvoorbeeld blijkt dat zowel Ellen als Suus een affaire heeft en dan ook nog met dezelfde man? Die de dag na deze schokkende ontdekking dood in zee wordt aangetroffen? Hebben de Basic Instinct-dames iets met zijn overlijden te maken? Of misschien de eigenaar van de strandtent?

Persoonlijke Leeservaring

Inge (33): Had nog nooit van zeevlam gehoord (plotseling van zee opkomende mist), maar de titel wekte wel meteen m’n interesse, evenals de mysterieuze cover. Na het lezen van het boek blijkt het een goedgekozen titel te zijn.

Zeevlam leest, net als Ibiza (ook van Kiki van Dijk, wie zou er nou achter dat pseudoniem zitten?!), makkelijk. Je wilt continue weten hoe het verhaal afloopt en leest dus maar door (nog één hoofdstuk voor ik ga slapen, oké, nog eentje dan). De uiteindelijke ontknoping had van mij wat meer/beter verpakt mogen worden. Opeens was het duidelijk wie de dader was, een extra twist was welkom geweest.

Bij het schrijven van deze recensie besef ik me pas dat er een belangrijke vraag onbeantwoord is gebleven; wie heeft Ellen het pakketje opgestuurd, dat ze ontvangt op de dag dat haar minnaar dood gevonden wordt?! Misschien heb ik iets over het hoofd gezien, als dat het geval is hoor ik het graag van degene die Zeevlam wint met de bijbehorende winactie!

Conclusie

Leuk boek, met momenten echt spannend!

Winactie Zeevlam gesloten

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je het boek wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Volgers van Onlybyme op Facebook hebben automatisch een dubbele winkans!
  • De winactie loopt ruim een week en eindigt op zondag middernacht. De uitslag wordt daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Tip: Er lopen meerdere winacties tegelijkertijd.
  • Het delen van de winacties via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen. Laat het weten in je reactie, als je van deze extra winkans gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten