Zag ik daar nou een leeuw?

Recensie Zag ik daar nou een leeuw?, Lydia Nichols

Zag ik daar nou een leeuw? Kijk maar snel mee achter een van de schuifjes!

Zag ik daar nou een leeuw?

| auteur en illustrator: Lydia Nichols | uitgeverij: Fontein | kartonnen boekje | recensent: Antoinette van Steeg |

Recensie Zag ik daar nou een leeuw?

Leeuw heeft zich verstopt. Maar waar zit hij nou? Een prachtige zoektocht voor kinderen vanaf anderhalf  jaar.

Zo blijkt de leeuw verstopt te zitten bij de kapper, verkleedt hij zich als een koning en is hij te vinden in de bibliotheek. Hoe is leeuw dan te vinden? Let maar goed op zijn staart en poten wat daaraan herken je zijn verstopplek. Als je de schuiver gebruikt tover je de leeuw tevoorschijn. Vindt leeuw het leuk om gevonden te worden? Let eens goed op zijn gezicht en je vindt het antwoord.

En wanneer je kiekeboe zegt dan zal de kleine lezer nog meer genieten van de spannende zoektocht naar waar de leeuw is.

SDC10621 e1529480836826SDC10620SDC10619

Zag ik daar nou een leeuw? Laat kleine kinderen kennismaken met verschillende plekken waarbij de leeuw zich telkens op een andere plekje zich verstopt heeft.

Persoonlijke Beleving

Antoinette(41): Zag ik daar nou een leeuw? heb ik samen met mijn buurjongen van 3 jaar bekeken. Het kleurrijke boekje ligt heerlijk in de kinderhand en de leeuw die geschoven kan worden geeft urenlang plezier.

Het boekje kent 10 hard kartonnen bladzijden waardoor hij bestand is tegen stoten, vallen en viezigheid. Elke bladzijden biedt weer verrassingen. Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn buurjongen met een grote glimlach het boek gelezen, gevoeld en ontdekt heeft.

Zag ik daar nou een leeuw? Neem je makkelijk mee en zal kleine kinderen blijven verrassen door de kleurrijke illustraties. Een absolute aanrader voor de jonge lezers en stiekem ook voor de ouders.

Gerelateerd:

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten