weg van jou

Recensie Weg van jou, N.I. Monteny

‘Ineens’ ontstaan er situaties die behoorlijk voor beroering zorgen in het gezin Van Antwerpen. Weg van jou behandelt in een chicklit de liefde, onderlinge relaties en de dynamiek daartussen op zeer vermakelijke wijze.

weg van jou

| auteur: N.I. Monteny | uitgeverij: Van Halewyck | paperback en e-book | recensent: Barbara Oosthoek |

Recensie Weg van jou

Inhoud

Weg van jou is een roman met relaties, de liefde en de dynamiek daartussen als basis. Ingrediënten die voor veel vermaak zorgen als je meegaat in de levens van de hoofdrol personen Helena (moeder van Alex), Anouk (vrouw van Bas, die de broer is van Helena), Alex en Bob (vader van Helena en Cas). ‘Ineens’ ontstaan er situaties die behoorlijk voor beroering zorgen in het gezin Van Antwerpen.

Je zal maar een eeuwige vrijgezel zijn en ineens heel erg de behoefte krijgen om iemand ‘zomaar’ te kussen? Of getrouwd zijn en op een bruiloft kussend in de garderobekast belanden met iemand anders dan je eigen man? Ook jonge liefde is niet vanzelfsprekend eenvoudig als samenwonen ineens toch veel lastiger lijkt in de praktijk. Tot slot heeft de Patriarch van de familie zich op het internetdaten gestort! Zal dat goed gaan?

Het boek is opgebouwd in 5 delen met het laatste deel dat een jaar later in tijd plaatsvindt.

Persoonlijke Leeservaring

Barbara (39): Weg van jou is door de meerdere verhaallijnen van de gezinsleden met elk hun persoonlijke verwikkelingen een chicklit geworden die zeker niet oppervlakkig te noemen is. Ideaal om van te genieten als luchtige roman voor pure ontspanning. Even ontsnappen van de alledaagse werkelijkheid tijdens een luie zondag opgekruld op de bank of op vakantie is dan ook gegarandeerd.

De karakters krijgen elk vraagstukken voor hun kiezen die voor herkenbare situaties bij de lezer zal zorgen. Hoe lossen ze hun liefdesperikelen op? Worden ze er allemaal gelukkiger van? Komen ze terug op hun beslissing?

Doordat de karakters ‘echt’ overkomen en daardoor herkenning geven bij het lezen, overstijgt deze roman de categorie ‘flut’ met verve en is het echt genieten geblazen voor liefhebbers van het lichte roman genre.

Een aanrader voor chicklit liefhebbers!

Weg van jou is echt een aanrader voor romanliefhebbers die willen meegenieten in de levens van de familie Van Antwerpen en willen ervaren hoe ze hun issues op liefdes- en relatiegebied het hoofd bieden. Ontspanning gegarandeerd!

Onlybyme mag namens de uitgeverij maar liefst VIJF liefhebbers van het roman genre bij maken met deze vermakelijke roman. Ben jij een liefhebber of ken je iemand die je hier mee zou willen verrassen? Doe mee!

5x Winactie Weg van jou

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je Weg van jou wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 1 oktober middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten