Wat je niet weet

Recensie Wat je niet weet, Karen Cleveland

Wat je niet weet is een spionagethriller, waarbij je een kijkje krijgt in de keuken van een CIA-analist die niet alleen haar land maar ook haar gezin wil beschermen!

Wat je niet weet

| auteur: Karen Cleveland | uitgeverij: A.W. Bruna| paperback en E-book | recensent: Carla Kooijman- van Bakel |

Recensie Wat je niet weet

Inhoud

Vivian Miller, een hardwerkende moeder van 4 kinderen, echtgenoot van een lieve man c.q. vader heeft het soms moeilijk om werk en gezin te combineren. Gelukkig kan ze altijd vertrouwen op haar man die thuis veel inspringt en is ze goed in haar werk. CIA-analist, specialiteit Rusland! Dat heeft ze toch maar mooi bereikt. Ze is bezig zogeheten Russische ‘slapers’ te identificeren, spionnen die een gewoon leven als Amerikaans staatsburger hebben. Als ze inbreekt in de computer van een hogergeplaatste Russische spion en een vertrouwelijk dossier vindt, weet ze dat ze in haar missie is geslaagd. Wat ze dan ontdekt brengt haar uit balans en haar reactie hierop heeft verregaande consequenties! Ze brengt collega’s in gevaar, zichzelf en zelfs haar gezin!

Haar werk is haar leven, maar is dat wel zo? Haar gezin is haar lief, maar kan ze haar geliefden wel beschermen? Wie kan ze op haar werk vertrouwen en wie niet? Kan ze haar man wel vertrouwen, of sterker: is ze zelf wel te vertrouwen?

Elke stap die ze zet kan verregaande gevolgen hebben maar niets doen is ook geen optie! Ze zit in een spagaat wat betreft loyaliteit naar haar land, collega’s en gezin. Hoe komt ze hieruit?

Persoonlijke Leeservaring

Carla: Om maar met de deur in huis te vallen: ik heb dit boek met heel veel plezier gelezen. Het boek beschrijft een klein kringetje mensen met in de hoofdrol Viv en haar werk als CIA-analist. Haar werk maakt dat het eigenlijk continu spannend is. Je snapt meteen al wel dat er het nodige gaat gebeuren en wat mij betreft voelde ik iedere bladzijde wel een bepaalde spanning: waar gaat dit heen en hoe loopt dit af? Het zorgt ervoor dat je door wilt lezen en dat is wat ik ook met de grootste vaart heb gedaan!

Wat je niet weet is een goede titel, daar kom je op het einde wel achter! Wat mij betreft mag er op dit boek wel een vervolg komen. Ik heb wel een aantal ideeën hoe ook! Ik houd me in elk geval van harte aanbevolen voor het vervolg als dat gaat komen. Kortom een heerlijk boek wat met vaart geschreven is, eenvoudig leesbaar en met een sterk thema!

 

Winactie Wat je niet weet

Regels voor deelname:

(LET OP! De standaard regels voor deelname zijn per 11 april 2018 gewijzigd.)

  • Laat je naam en mailadres (is afgeschermd) achter in een reactie onder deze blog en laat weten dat je deze winactie wilt winnen.
  • Volg Onlybyme op minstens twee sociale kanalen: Facebook, Instagram, Pinterest en/of Twitter.

Afhandeling winacties:

  • Winacties eindigen ‘standaard’ een ruime week na de plaatsingsdatum op zondag middernacht. (Indien hier vanaf wordt geweken, staat dat in de betreffende winactie vermeld.)
  • De winnaars worden gegroepeerd getrokken en periodiek op Facebook bekend gemaakt. Volg je Facebook niet, geen probleem! Alle winnaars krijgen per mail bericht, indien ze hebben gewonnen. Om de prijs te claimen dienen de winnaars binnen een kalenderweek te reageren.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten