9200000089454329

Recensie Voor eens en altijd, Andreas Pflüger

Is een beperking wel altijd een beperking? Voor eens en altijd is een keiharde thriller over een sterke, blinde vrouw!

Recensie Voor eens en atlijd Andreas Pflüger; #thriller #andreaspfluger

| auteur: Andreas Pflüger | uitgeverij: Xander | paperback en e-book| recensent: Antoinette|

Recensie voor eens en altijd

Inhoud

Jenny Aaron is een geheim agente die tijdens een speciale missie met haar partner en collega, Niko, in Barcelona haar zicht is kwijt geraakt. Ze voelt zich schuldig tegenover hem, omdat hij tijdens deze missie ernstig gewond is geraakt en zij hem voor dood heeft achter gelaten.

De sterke Jenny laat zich niet uit het veld slaan door haar beperking. Ze weet zich prima staande te houden in het dagelijks leven doordat zij zich heeft aangeleerd haar omgeving te scannen via geluiden. Ze gebruikt haar handicap als sterk wapen.

Vijf jaar later wordt ze gevraagd door oud collega’s om te helpen. De vijand van vijf jaar geleden wil alleen met haar in gesprek. Jenny zou Jenny niet zijn om hier niet op in te gaan. Zal ze nu eindelijk de schade goed kunnen maken van vijf jaar geleden?

Het spel wordt hard gespeeld waarbij Jenny haar blindheid vaak op de proef wordt gesteld. Stapje voor stapje lukt het Jenny om dichterbij de seriemoordenaar te komen. Zal ze antwoord krijgen op haar openstaande vragen? Zijn je vrienden wel wie ze echt zijn?

Na een keiharde, gedetailleerde strijd door de straten van Berlijn krijgt Jenny antwoorden die ze niet voor mogelijk had kunnen houden.

Persoonlijke Leeservaring

Antoinette: Wat een keiharde thriller is dit boek. Het wordt ook wel een boek echt voor mannen genoemd. Enerzijds past dit zeker bij de harde, gedetailleerde omschrijving die de auteur gebruikt. Anderzijds is het boek voor iedereen die houdt van een ijzersterke opbouw die eindigt met een geweldige climax.

Ik moest in het begin wennen aan het langzame tempo waar het boek mee startte. Echter wordt je steeds verder het boek ingezogen en wil je gewoon weten wat er achter het verhaal van vijf jaar geleden zit. Halverwege het boek wordt de spanning steeds harder ingezet en wordt het langzame begin meer dan goed gemaakt. Ik heb genoten van dit boek. Het is een goed opgebouwd boek van deze Duitse auteur. Ik wil zeker meer gaan lezen van zijn werken.

 

 

Gerelateerd:

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten