Versleuteld

Recensie Versleuteld, Donald Nolet

Versleuteld is een boek wat er voor zorgt dat je op de punt van je stoel zit tijdens het lezen.

Een echte aanrader voor iedereen die van een thriller houdt!

Versleuteld

| auteur: Donald Nolet | uitgeverij: Cargo | paperback en e-book | recensent: Sharon Op ‘t Root |

Recensie Versleuteld

Inhoud

Als Joshua binnenkomt op de kamer van zijn oma, in het verzorgingstehuis; weet hij niet wat hem overkomt. Zijn oma herkend Joshua niet meer, ze ziet in Joshua haar jeugd liefde Walther, waarvan later duidelijk wordt dat hij de opa is van Joshua . Walther is een soldaat die veel raadsels achter laat na de bevrijding van Nederland. Hij heeft antwoorden die van groot belang kunnen zijn; echter is er een probleem.. Walther is spoorloos verdwenen.

Joshua besluit om op onderzoek uit te gaan om zo meer te weten te komen over zijn opa. Wat voor bestaan had Walther? Waar zou Walther naar toe zijn gegaan en leeft Walther nog? Zijn enkele vragen die bij Joshua opkomen. Zijn oma wil niets los laten waardoor een antwoord vinden lastiger is als vooraf gedacht.

Wanneer Joshua erachter komt dat ook de CIA en de AIVD opzoek zijn naar zijn opa; weet hij niet meer wie hij kan vertrouwen. Iedereen heeft geheimen, een verborgen agenda die als overeenkomst hebben dat ze allemaal willen weten waar Walther is. Zouden ze Walther vinden?

Persoonlijke Leeservaring

Sharon (23): Nadat meerdere mensen mij dit boek hadden aangeraden; moet ik eerlijk zeggen dat ik best wel hoge verwachtingen had. Dit boek zou een spannend verhaal hebben met een verrassend plot aan het einde. Maar ook een boek waarin de gebeurtenissen van de geschiedenis en heden op een goede, juiste en herkenbare manier werden beschreven. En hoewel het achteraf misschien hoge verwachtingen waren; het boek maakte ze allemaal waar! 

Versleuteld is een boek wat me enthousiast maakte. Een boek waarin je jezelf vragen gaat stellen, wat zou ik doen? Zou ik me ook zo voelen? Zou dit echt gebeurt kunnen zijn en hoe zou daar dan op gereageerd worden? Een boek wat er voor zorgde dat ik me goed in kon leven.

Al met al, een boek wat ik door de prettige schrijfstijl en de opbouw van de spanning maar moeilijk weg kon leggen en gelijk uit wou lezen. Een echte aanrader dus!

Eerder vorig jaar mochten we voor Onlybyme al het boek ‘Handschrift van de Duivel‘ recenseren. Een indrukwekkend boek, waardoor we ook van het boek Versleuteld een aanvraag deden voor een recensie.

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten