Verraderlijk spel Nadine Barroso

Recensie Verraderlijk spel, Nadine Barroso | Thriller

De thriller Verraderlijk spel heeft alles in zich wat een goede thriller behoort te bevatten: een onvoorspelbare verhaallijn, spanning, afschuw, interessante personages en een page-turner met uitroeptekens. Dit smaakt naar meer, Nadine Barroso!

Verraderlijk spel Nadine Barroso

| auteur: Nadine Barroso | uitgeverij: De crime compagnie | recensent: Barbara Oosthoek |

Recensie Verraderlijk spel

Nadine Barroso schreeft eerder haar debuutroman ‘Ego’ en de thriller ‘Ken mij niet’. De thrillerfans van ‘Ken mij niet’ hebben 5 jaren moeten wachten op een nieuwe thriller van haar hand. (Ze bedankt voor het geduld in haar dankwoord achter in dit boek.)

Persoonlijke Leeservaring

Barbara(44): Verraderlijk spel is mijn eerste kennismaking met Nadine Barroso. De beknopte omschrijving in de catalogus van De Crime Compagnie maakte me nieuwsgierig en werd beloond met een mega goed verhaal dat vraagt om een vervolg, ook al is dit deel echt afgerond.

Dit boek zal snel uit zijn!

Na ongeveer eenderde deel van het boek wordt de spanning flink opgebouwd, waardoor de pagina’s nog sneller omvliegen. Je ogen vliegen over het papier en zuigen alle informatie op. Al is het eerste gedeelte zeker niet minder interessant om te lezen, je wordt direct het verhaal ingezogen en juist de aanloop naar de verdwijnen van Finn laat de betrokken personages leven.

Vier sterren doet dit boek te kort.

Ik geef zelden 5 sterren maar dit boek komt hier zeer dichtbij. Als thrillerliefhebster probeer ik altijd te raden hoe de clue in elkaar zit en hoewel ik deels in het begin van het boek goed zat (goed gegokt), zat ik er toch flink naast. Het plot is zo ingenieus in elkaar gedraaid dat ik dit niet had kunnen verzinnen.

Daarnaast is het verhaal zo geschreven dat je liefst het verhaal direct van begin tot eind uitleest, maar als dat niet kan, het je geen enkele moeite kost om na het wegleggen de verhaallijn weer op te pakken. Je wordt er als het ware ingezogen. De schrijfstijl is vlot en prettig leesbaar. De personages gaan vrijwel direct vanaf het begin leven en de tijd (en de bladzijdes) vliegt om. Voor je het weet ben je tig pagina’s verder in het verhaal.

Barbara(44): De thriller Verraderlijk spel heeft alles in zich wat een goede thriller behoort te bevatten: een onvoorspelbare verhaallijn, spanning, afschuw, interessante personages en een page-turner met uitroeptekens. Dit smaakt naar meer, Nadine Barroso!

Ziani smaakt naar meer!

Tot slot mijn complimenten voor het karakter van Ziani! Dat smaakt echt naar meer. De verhaallijn is afgesloten, maar ik zou graag lezen hoe het verder gaat met stagiaire Ziani.

Inhoud

De tekst die door de uitgeverij over het boek wordt gedeeld bevat geen spoilers die het verhaal op enige wijze te niet doen en kan met een gerust hart worden gelezen.

De boekbeschrijving:

Een jong slachtoffer wordt gevonden in het midden van een mysterieus stenenfiguur. De betekenis en toedracht van de gruwelijke moord blijven een raadsel. Jasmine Ziani, een ambitieuze stagiaire bij de recherche, bijt zich vast in de zaak.
Dan verdwijnt in de Ardennen de kleine Finn en wordt er een link gelegd met de eerste zaak. Speelt een seriemoordenaar een spelletje? Of kunnen ze Finn nog redden voor het te laat is?

Ga jij na het lezen van deze recensie dit boek lezen?

Mocht je het boek Verraderlijk spel willen aanschaffen overweeg dat dan via onderstaande link:

Indien je het boek Verraderlijk spel via deze link bij Bol.com aanschaft krijgt Onlybyme hiervoor een klein bedrag. Voor jou als koper zijn er geen extra kosten van toepassing.

Bewaar deze pin voor later:

Verraderlijk spel Nadine Barroso

Je kan Onlybyme vinden op PinterestFacebookInstagramTwitter en Bloglovin’.
Leuk als je deze website gaat volgen!

Hiervoor verschenen recensie:

https://onlybyme.nl/boeken/recensie-de-laatste-vrouw-chantal-van-mierlo-thriller/

Daarvoor verschenen de volgende recensies:

Recensie Vertrouwen of verliezen, Wendy Brokers | Roman

Recensie De uitdaging, Marit Vanström | Thriller

Geboortelot Anita Larkens | Historische roman

De verloren jongen, Chantal van Mierlo

Het kamermeisje, Nina Prose

Is het al zeven uur?, Margot C. Pol

Kijk voor honderden eerder verschenen recensies onder de categorie boeken.

Disclaimer: de uitgeverij heeft een recensie-exemplaar beschikbaar gesteld.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten