Vallen

Recensie Vallen, Jackie van Laren

Zin in een feelgood roman, neem deze!

Echt een boek om bij te kunnen zwijmelen en ondertussen te glimlachen om alle 

eerlijke, naïeve en gênante overpeinzingen van Anne.

Vallen

| auteur: Jackie van Laren| uitgeverij: Boekerij | paperback en e-book | recensent: Inge van de Vegte |

Recensie Vallen

Inhoud

Anne leidt een rustig, overzichtelijk en saai leven. Ze werkt voor een tijdschrift, waar ze tot nu toe alleen nog maar onbelangrijke artikels heeft mogen schrijven. Haar verloofde Ian is niet blij met haar werk en dat laat hij zeer regelmatig blijken. Zelf vindt hij zijn carrière het belangrijkste in z’n leven en ook dat verbergt hij niet. Op een dag krijgt Anne de kans van haar leven; ze mag Roar, de zanger van de wereldberoemde rockband Road Rage, 5 minuten interviewen! Tijdens dat interview begint het zoontje van Roar keihard te krijsen in de kamer naast hen. Roar probeert Rowland te troosten, maar besluit hem uiteindelijk mee te nemen naar de kamer waar Anne zit te wachten.

Rowland en Anne blijken een enorme klik te hebben, waarop Roar in een opwelling besluit Anne te vragen mee te gaan met hen op tournee. Ze kan dan op Rowland passen en tegelijkertijd krijgt ze de kans om een zeer exclusief artikel te schrijven over de band. Tot haar eigen verbazing en schrik gaat Anne in op dat aanbod. Hoe zal Ian daarop reageren? Blijft de sterke band met Rowland wel zo goed? Kan ze het ruige tourneeleven wel aan?

Persoonlijke leeservaring

Inge (33): Vallen staat bij verschillende sites omschreven als een feelgood roman en daar kan ik het alleen maar mee eens zijn! De afloop is behoorlijk voorspelbaar, maar dat heb ik niet als storend ervaren. De weg, met de nodige kuilen en hobbels, daarnaartoe maken het een verhaal dat zeker de moeite van het lezen waard is.

Leuk is dat grote delen van het boek bestaan uit de eerlijke, naïeve en gênante overpeinzingen van Anne, die ze aan haar laptop toevertrouwd.

Mijn Conclusie: Als je zin hebt in een boek waar je lekker bij weg kan zwijmelen en waar je regelmatig glimlachend zult zitten lezen is Vallen zeker een aanrader!

Inkijkexemplaar

Benieuwd naar de schrijfstijl van Jackie van Laren? Klik hier voor een inkijkexemplaar.

Ben jij na het lezen van deze recensie benieuwd naar de inhoud van het verdere verhaal, doe dan gerust mee met de winactie! Onlybyme mag namens de uitgeverij iemand blij maken met een exemplaar van Vallen.

Winactie Vallen gesloten

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je het boek wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • De winacties lopen ruim een week en eindigen op zondag middernacht. De uitslag wordt z.s.m. daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt. Kijk gerust nog naar andere winacties. (Tip!)
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen, 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten