Start where you are

Recensie Start where you are, Meera Lee Patel

Sharon: “Het boek “Start where you are” zorgt ervoor dat je jezelf (nog beter) leert kennen.
Het boek staat vol met teksten, vraagstukken en opdrachten die ervoor zorgen dat je anders over het jezelf en het leven gaat denken.”

Start where you are

| auteur: Meera Lee Patel | uitgeverij: Unieboek/Spectrum | paperback | recensent: Sharon Op ‘t Root |

Recensie Start where you are

Inhoud

De achterkant van dit boek zegt het al. Dit boek is een inzichtrijk invulboek waarin wijze citaten met inspirerende opdrachten die je op alle mogelijke manieren (door te schrijven, te tekenen, lijstjes te maken en nog veel meer) aansporen om over jezelf en het leven na te denken.

Start where you are (1)Start where you are (2) Start where you are (3)

 

 

 

 

 

 

Aan de slag met het boek Start where you are

Dit boek is geen standaard boek. Je kan het op verschillende manieren oppakken/lezen. Zo kan je het boek er af en toe bij pakken, je kan meerdere vragen/bladzijdes per dag maken, maar ook kun je ervoor kiezen om elke dag 1 pagina te behandelen. Alle manieren mogen en er is geen goed of fout in dit boek.

Ik heb er voor gekozen om elke dag één pagina te behandelen. Dit omdat ik op een anders mezelf zou overvragen. Ik ben namelijk van mening dat als je alles in één keer wilt doen, je teveel vraagt van jezelf. Maar ook als je het boek er maar af en toe bij pakt, dat je het ook sneller laat liggen.

Persoonlijke Leeservaring

Sharon (23): Om eerlijk te zijn is dit een van mijn eerste “doe” boeken die ik helemaal uit heb gelezen en werkelijk alle opdrachten van gedaan heb. Dat bewijst dan eigenlijk gelijk dat ik dit echt een leuk boek vond.

De vragen worden op een prettige manier gesteld en laten je oprecht nadenken over bepaalde dingen/situaties. Ze worden op een leuke en goede manier afgewisseld met quotes. Waardoor je niet alleen maar met de vragen bezig bent.

Het boek zorgt ervoor dat je op een speelse en leuke manier bezig bent met je eigen gevoelens en gedachtes. En hoewel je op veel vragen de antwoorden al weet, laat het boek je toch nadenken en wordt je je meer bewust van jezelf. Iets wat ik erg leuk vond om te ontdekken.

Kortom ik vond dit een erg leuk en inspirerend boek.

Gerelateerd:

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten