Royal Passion

Recensie Royal Passion, Geneva Lee

Royal Passion is een genot voor alle vijftig tinten fans

Royal Passion

| auteur: Geneva Lee | uitgeverij: Boekerij | paperback en E-book | recensent: Inge Hogevonder |

Recensie Royal Passion

Inhoud

Royal Passion is het eerste deel in de Royal serie. Een serie erotische romans dat zich afspeelt in het (fictieve) Britse koningshuis.

Clara Bishop heeft op een afstudeerfeest van Oxford een bijzondere ontmoeting met een bloedmooie man. Als ze deze man aanspreekt dat roken binnen verboden is, zoent hij haar. Ze is helemaal overdonderd maar ook helemaal onder de indruk van hem. Ze heeft geen idee wie hij is maar daar zal ze snel genoeg achter gaan komen.

Al snel staat ze namelijk in alle kranten, hij blijkt de Britse kroonprins te zijn. Aangezien Clara opgegroeid is in Amerika en zich daarna op haar studie had gestort, had ze nooit zo op het Koningshuis gelet en daardoor ook de prins niet herkent. De kroonprins, Alexander, blijkt ook helemaal onder de indruk van Clara te zijn. Maar hij heeft een beruchte geschiedenis als het om vrouwen gaat.

Clara komt erachter dat er achter Alexander nog veel meer problemen en geheimen schuil gaan. De vonken tussen Clara en Alexander spatten er van af, maar is dat genoeg voor Clara? Kan ze zich staande houden in koninklijke kringen en kan ze tegen alle geheimen die de pers opduikt?

Persoonlijke Leeservaring

Inge: Royal Passion is een meeslepende erotische roman die je met rode oortjes achter zal laten. Geneva Lee heeft een fijne schrijfstijl die je direct meeneemt in het leven van Clara. Je valt direct in het avontuur dat Clara zal gaan beleven. Maar de schrijfster weet zowel Clara als Alexander een diepere laag mee te geven. Beiden zijn beschadigd in het verleden en hierdoor gevormd in het huidige leven.

Gedurende het verhaal ontwikkelen beide personages zich. Vooral fans van de welbekende vijftig tinten grijs serie zullen genieten van dit boek. Ondanks dat ik hou van erotische romans, ben ik geen fan van de vijftig tinten serie en daarmee ben ik helaas ook niet echt onder de indruk van dit boek. Het heeft namelijk erg veel van elkaar weg.

Onschuldig meisje, dominante man met duistere kanten. De man die geen relatie wil maar het toch probeert en daarmee het meisje kapot maakt. In grote lijnen komen beide boeken overeen. Het verschil zit erin dat Royal Passion zich in het Koningshuis afspeelt en daar komen natuurlijk andere aspecten bij kijken. Al met al vond ik het een aardig boek voor tussendoor. Maar aangezien vijftig tinten grijs erg groot is geworden verwacht ik ook dat vele lezers wel van dit boek zullen gaan genieten! Royal Passion heeft zeker potentie en laat je met een open einde achter waardoor, zelfs ik, smacht naar het volgende deel.

 

Winactie Royal Passion

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je Royal Passion wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 22 april middernacht.
  • De winnaars van de gesloten winacties worden in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt. Indien je hebt gewonnen ontvang je altijd persoonlijk via de mail bericht.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten