Mijn bullet journal zwart goud

Recensie Mijn Bullet Journal zwart goud, Nicole Neven

Mijn Bullet Journal zwart goud, is een mooi ogend Bullet Journal. Deze past gewoon in je tas. 

Mijn bullet journal zwart goud

| auteur: Nicole Neven | uitgeverij: BBNC | pocket formaat | recensent: Antoinette van Steeg |

Recensie mijn Bullet Journal zwart goud

Inhoud

Een Bullet Journal is voor veel mensen een dagelijks gebeuren geworden. Het is voor veel doeleinden te gebruiken, geeft persoonlijk overzicht en ruimte in je hoofd. Het maakt niet uit of je een georganiseerde type bent of juist helemaal niet. Het is een persoonlijk boekje waarin alles kan en mag. Het is goed te gebruiken voor bijvoorbeeld vervanging van je agenda, post-it briefjes, telefoon, dagboek en whiteboard. Alles staat in één boekje wat makkelijk en heel overzichtelijk werkt.

In het Bullet Journal kan je naar wens de inhoud indelen. De bladzijden zijn leeg waardoor je heerlijk zelf kan beslissen waar je wat plaatst. Denk bijvoorbeeld aan een indeling voor je agenda, quotes, tekeningen, mindmaps, verslaglegging, krabbels, doelen stellen, etc.

 

SDC10628 e1529305154563SDC10626 e1529305115915SDC10623 e1529305193794

Persoonlijke Leeservaring

Antoinette(41): Zelf heb ik in het begin wat moeite gehad met het opzetten van mijn eigen BuJo. Ik wist eerst niet goed wat ik ermee aan moest, maar de tips achterin hielpen me goed op weg. Ik ben zelf niet echt een creatief persoon waardoor ik niet wist waar ik moest of kon beginnen. Gelukkig vonden mijn dochter het geweldig om mama op weg te helpen en kwam de creatieve kant toch wat naar boven toe.

Ik kan je vertellen dat ik ondertussen enthousiast over het Bullet Journal en hem geregeld in mijn tas stop als ik van huis ga. Zelf gebruik ik hem steeds vaker voor overzichtslijstjes. 

Ik denk dat mensen die nog niet bekend zijn met het Bullet Journal snel gewend zijn aan het geven van een eigen invulling. Het is een boekje dat voor zoveel doeleinden te gebruiken en zelf in te delen is, dat het superhandig is als je er aan gewend bent. Je bent letterlijk baas over de inhoud van je eigen Bullet Journal.

Ik zal mijn BuJo zeker blijven gebruiken en dat de omslag er ook nog eens mooi uitziet is helemaal top. Ik raad een Bullet Journal bij iedereen aan. En deze kan zelfs voor jongens.

 

 

Gerelateerd:

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten