Lust

Recensie Lust, D. Willemse

Erotiek is de rode draad van het Château maar de geheimen, drama en intriges spelen de hoofdrol in lust. 

Lust

| auteur: D. Willemse | uitgeverij: Ateliers-Claudine | paperback en E-book | recensent: Inge Hogevonder |

Recensie Lust

Inhoud

Charles heeft een saai leven. Hij woont in bij een oude vrouw en werkt bij een bank. Maar op een dag komt hij in het bos een vrouw tegen door wie hij helemaal betovert is. Ze nodigt hem uit voor die avond. Zonder dat hij het weet is het moment waarop hij instemt, het moment waarop zijn leven zal veranderen. Hij maakt die avond voor het eerst kennis met het Château.

In het Château komen mannen en vrouwen samen om een ander leven te leiden in een andere tijd. Ze weten niks van elkaar buiten het Château en het is dan ook strikt geheim om iets over je leven buiten het Château te vertellen. Charles denkt dat hij in een droomwereld terecht is gekomen, maar niets is wat het lijkt. In het Château blijken erotiek, drama en intriges de hoofdrol te spelen en een verkeerde keuze kan leiden tot de dood… Weet Charles zijn rol te vinden in het Château? En weet hij de juiste keuzes te maken?

Persoonlijke Leeservaring

Inge: Dit boek beloofd een erotisch boek te zijn met intrige en geweld. Dit verhaal heeft me zeer positief verrast. Het is zeer origineel, ik heb nog niet eerder een erotische roman gelezen waar de erotiek eigenlijk op de tweede plaats komt. Ik werd vanaf de eerste bladzijde meegesleept in het mysterie van het Château.

De schrijver weet je heel nieuwsgierig te maken naar de geheimen en dit houdt je het hele boek bezig. Op een gegeven moment denk je de geheimen ontrafeld te hebben maar niets is wat het lijkt! Erotiek is de rode draad van het Château maar de geheimen, drama en intriges spelen de hoofdrol.

De schrijver heeft een erg fijne schrijfstijl, de zinnen en hoofstukken zijn gemakkelijk lezen, kort en zeer meeslepend. Eenmaal begonnen kon ik het boek niet weg leggen en moest ik weten hoe het af ging lopen met Charles. Het is een Vlaams boek maar dit is niet te merken. Eén van de laatste zinnen in het boek is: ‘Dit was niet het einde van mijn leven in het Château, maar het prille begin ervan’. En nodigt dus uit tot meer.

Ik ben dan ook heel nieuwsgierig hoe Charles zijn leven in Château verder zal verlopen en hoop dan ook dat deel twee niet lang op zich laat wachten. Dit boek is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een erotische roman waar de erotiek niet op voorgrond staat maar wordt verweven in een verhaal vol actie, drama en intrige.

 

Gerelateerd:

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten