Lech

Recensie Lech, Kiki van Dijk

Lech is een echte thriller maar wel een met maar 69 bladzijdes.

Lech

| auteur: Kiki van Dijk | uitgeverij: Xander | paperback | recensent: Antoinette van Steeg |

Recensie Lech

Inhoud

Tess werkt nog niet zo lang bij het PR-bureau Image house. Ze zet zich voor de volle 100 procent in, wat ten koste gaat van haar gezin. Samen met haar man heeft ze een tweeling van 3 jaar.

Als Tess 40 wordt, krijgt ze van haar man een cadeau. Ze gaan naar Ibiza het aankomende weekend. Diezelfde avond ontvangt ze ook een mail van haar werk. Precies dit weekend, waar ze met haar gezin weg zou gaan, is er een teambuilingsuitje in Lech. Tess durft geen nee te zeggen en een paar dagen later zit ze in Lech met haar 3 collega’s, Jorn, Bas en Aldo.

Al snel merkt ze dat haar collega’s Jorn en Bas elkaar slecht liggen. Desondanks genieten ze de eerste avond van hun uitje. Dan raken ze onverwachts deels afgesloten door een lawine. Wat nu?

Als 1 van haar collega’s gewond raakt en een ander verdwenen, is Tess niet meer zeker van haar leven. Waarom heeft ze nu ook ja gezegd op dit weekend? Dan hoort ze toevallig een gesprek wat haar twijfels nog meer laten groeien. Zal Tess snel naar huis kunnen? Welke collega’s kan ze nu wel nog vertrouwen?

Persoonlijke Leeservaring

Antoinette (40): Lech is een zeer compact boek met maar 69 bladzijde. Toch is het een heerlijk boek om te lezen.

Kiki weet het leven van Tess goed weer te geven en de spanning bouwt ze goed op. Eerlijk gezegd vond ik het jammer dat het maar zo’n klein boekje was. Ik zat net zo lekker in het verhaal en toen was het al afgelopen.

Lech is echt een fijn boek voor tussendoor. Gewoon lekker op de bank of in bed. Kiki weet de lezer te pakken vanaf de eerste letter.

Dit heerlijk tussendoor boek is echt een aanrader voor lezers die van Nederlandse literatuur houden en even snel een boek willen lezen. Ondanks de weinige bladzijdes heeft Kiki van Dijk mij toch weten te bekoren.

 

Winactie Lech

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je Lech wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 26 november middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten