Recensie Hometown, Astrid Witte

Hometown is voor diegene die graag een roman op niveau willen lezen, zonder ingewikkelde taalgebruiken of moeilijke zinnen maar wel met een hoop liefde.

 Hometown

| auteur: Astrid Witte | uitgeverij: Ellessy | paperback | recensent: Antoinette van Steeg |

Recensie Hometown

Inhoud

Wanneer Dahla tijdens een wandeling in de prachtige natuur in de omgeving van Woodville de weg kwijt raakt, kan ze niet weten dat dit haar leven voorgoed veranderen zal.

Echt bekend is ze niet met de omgeving. Ze verblijft tijdelijk in dit kleine plaatsje om een cursus Chinees te volgen. Ze wil aansluitend een jaar naar China om daar Engelse les te gaan geven. Waarom heeft ze zich ook zo laten verrassen door deze prachtige natuur?

Gelukkig is daar Finn die haar met zijn paard naar huis wil brengen. Echt bekend is hij ook niet met Woodville. Hij woont namelijk is een leefgemeenschap midden in de bossen. Hun leven is aangepast aan de natuur. Nadat Dahla op haar logeerplek bijgekomen is van de schrik bedenkt ze dat ze graag Finn nog eens wil ontmoeten. Maar waar woont hij? Ze gaat op zoek en ontdekt na een tijd zoeken het dorp.

Wil Finn haar wel ontmoeten? Beiden blijken meer gevoelens te hebben voor elkaar te hebben dan ze zelf ooit hadden kunnen bedenken. Is het mogelijk om elkaar te blijven te zien? De verschillen tussen hun is zo groot.

Als Dahla toch naar China gaat en Finn in het ziekenhuis belandt blijkt dat hun liefde alles kan overwinnen. Dahla keert terug naar Woodville en niet veel later besluit ze binnen de woongemeenschap te trekken. Ze past zich geheel aan volgens hun gebruiken. Is iedereen wel zo blij met haar komst? Zal hun liefde sterk genoeg zijn om hun verschillen te verbruggen?

 

Persoonlijke Leeservaring

Antoinette (40): Een heerlijke roman waarbij Astrid de lezer mee weet te nemen in het leven van Finn en Dahla. De omschrijving van hun leefomgeving en de wijze waarop ze hier mee omgaan, geweldig!

Normaal gesproken lees ik voornamelijk literaire thrillers maar ik vind het op zijn tijd heerlijk om een roman te lezen. Astrid heeft mij met dit boek echt een paar heerlijke leesuurtje gegeven. Het is zo pakkend geschreven, ook al weet je waar het verhaal zal eindigen. Ik was nieuwsgierig hoe het verhaal afgerond zou worden. Astrid heeft dit op een heerlijke feelgood wijze weten af te ronden.

Hometown is een echte aanrader voor diegene die graag een roman op niveau willen lezen zonder ingewikkelde taalgebruiken of moeilijke zinnen. Voor wie even heerlijk wil weg zwijmelen bij een open haard of een heerlijk wijntje is Hometown een ideaal boek. 

 

Gerelateerd:

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten