Het paradijs

Recensie Het paradijs, Suzanne Vermeer

Het paradijs de nieuwe Suzanne Vermeer!

Volgens recensent Sharon het ideale vakantieboek!

Het paradijs

| auteur: Suzanne Vermeer | uitgeverij: AW Bruna | paperback en e-book | recensent: Sharon Op ’t Root |

Recensie Het paradijs

Inhoud

Wat doe je als dat je niks meer hoort van je zoon die aan de andere kant van de wereld zit? Hoe moet je je voelen? Kan je jezelf nog gerust stellen? Na hoeveel tijd is het ‘oké‘ dat je in paniek raakt? Je hoopt nooit te hoeven nadenken over deze antwoorden. Echter zit er voor Liza niks anders op, dan na te gaan hoe zij hierover denkt als haar zoon verdwijnt tijdens zijn vakantie.

Mark en zijn beste vriend Fedde verblijven al een tijdje op het eiland Corfu. Ze gingen er naar toe om vrijwilligerswerk te doen op een vluchtelingenkamp. Daarna hebben ze besloten langer te blijven om nog even te kunnen genieten van hun vakantie.

Als Liza na een tijdje niks meer hoort van zijn zoon begint ze zich zorgen te maken. Hij reageert niet meer op haar berichtjes, iets wat heel ongewoon is voor Mark. Liza heeft er geen goed gevoel bij, waardoor ze niet weet wat ze moet doen. Haar zorgen worden alleen maar groter als ze erachter komt dat Fedde is teruggekeerd zonder Mark. Er moet iets met Mark zijn gebeurd.

Een zoektocht begint…

Persoonlijke Leeservaring

Sharon (23): Net zoals de voorgaande boeken die ik gelezen heb van Suzanne Vermeer zat ik na het lezen van de proloog gelijk in het boek. De spanning en de vragen die de proloog oproepen zorgen ervoor dat je door wilt lezen, en je het boek niet weg kan leggen.

Ook de schrijfstijl van het boek is erg prettig. Het boek leest zich prettig weg en persoonlijk vond ik dit een heerlijk boek om even te “ontsnappen” aan de sleur van het dagelijks leven. Even wegdromen in een boek met een goed verhaal. Doordat ik zo meeleefde met Liza, leek het alsof ik samen met Liza op pad was om Mark te vinden.

Dit boek is dan ook een ideaal vakantieboek. De manier van schrijven zal je aanspreken. Het plot wat verwerkt is in het boek zal je doen verassen. Ik raad dit boek dan ook zeker aan.

Eerdere recensie van Suzanne Vermeer

Tip: Vorig jaar rond deze tijd verscheen de recensie van Hittegolf van Suzanne Vermeer, een ander verhaal in dezelfde zomerstijl.

3 Dubbele Winactie Het paradijs gesloten

Ben jij een van de 3 gelukkige winnaars die deze zomer dit boek op je gemak kunt gaan lezen tijdens jouw zomervakantie of lekker in de tuin of op het balkon? Of waar dan ook!? Waag gerust een kans!

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je het boek wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 18 juni middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten