geruisloos

Recensie Geruisloos, Ellen de Vriend

Geruisloos is een boek wat heerlijk weg leest op het strand, in je tuin of op het balkon.

Het geeft je zelf het gevoel van vakantie!

geruisloos

auteur: Ellen de Vriend | uitgeverij: Karakter | paperback en e-book | recensent: Sharon Op ’t Root

Recensie Geruisloos

Inhoud

Een vakantie om je relatie met je man te redden. Het klinkt als een goed plan, maar wat doe je als het een grote nachtmerrie wordt?

Stefanie is samen met haar man Paul en haar dochtertje van 6 jaar oud op vakantie in Zeeland. Ze hebben een strandhuisje gehuurd om even tot rust te komen. Als Stefanie erachter komt dat Timo (haar ex) en zijn vriendin het strandhuisje naast hun heeft gehuurd weet ze niet wat haar overkomt. Gevoelens overvallen haar, wat zorgt voor vele vragen. Van wie houdt Stefanie? Kan haar relatie met Paul standhouden of wil ze scheiden?

Als Paul onverwacht voor zijn werk terug moet naar de haven, voelt Stefanie zich in de steek gelaten. Vastbesloten om te gaan scheiden van Paul, besluit Stefanie om nog in Zeeland te blijven. Ze heeft immers gevoelens voor Timo, die ze niet meer kan onderdrukken. Als er opeens twee politieagenten voor de deur staan, veranderd haar vakantie in een nachtmerrie. Zou dit nog goed komen?

Persoonlijke Leeservaring

Sharon (23): Persoonlijk vind ik dit echt een vakantie boek. Een boek wat heerlijk wegleest als je op het strand zit, in je tuinstoel ligt in de tuin of op je balkon. De schrijfstijl die de schrijfster gebruikt is erg prettig en duidelijk.

De spanning in het boek wordt op een goede manier opgebouwd en zorgde er in mijn geval voor dat ik het boek niet meer weg wilde leggen. Wat ik zelf een beetje jammer vond was dat het einde een beetje afgeraffeld werd. Dat vond ik iets wat teleurstellend omdat het verhaal voorafgaand juist zo goed was opgebouwd.

Al met al vind ik het een goed boek. Gegrepen door het verhaal wilde ik het in een keer uitlezen. Het is geen diepzinnige, moeilijke thriller en dat maakt het ideaal voor in de vakantie.

 

Winactie Geruisloos

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je Geruisloos wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 13 augustus middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten