Fatale kus

Recensie Fatale kus, Allison Brennan

In fatale kus is Lucy jaren geleden belaagd en voor dood achtergelaten door iemand die ze via internet leerde kennen. Nu is ze vastberaden om daders van dit soort misdrijven te ontmaskeren.

Fatale kus

| auteur: Allison Brennan | uitgeverij: de Fontein | paperback en E-book | recensent: Antoinette van Steeg |

Recensie Fatale kus

Inhoud

Lucy Kincaid is vastbesloten om aan de slag te gaan in het team cybercrime van de FBI. Zelf is ze jaren geleden belaagd en voor dood achtergelaten nadat ze hem via internet ontmoet had. Lucy heeft zich daarom aangesloten bij een online slachtoffergroep. Deze groep zoekt mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan seksmisbruik en wil deze mensen aan  van justitie overdragen. Dan wordt er een vermoord, gedrogeerd meisje gevonden na een dancefeest. De FBI heeft weinig aanknopingspunten. Als er weer een meisje gevonden, krijgt de zaak de naam ‘de cinderella Wurger’.

Lucy is ondertussen op zoek naar een vermiste tiener nadat haar vriend, beveiligingsexpert, Sean Rogers haar dit gevraagd heeft. Lucy bijt zich in de zaak en ontdekt dat alle meisjes via een site de illegale dancefeesten bezoeken. Gaandeweg het onderzoek realiseert Lucy dat ze de confrontatie aan moet gaan met de dader maar ook met haar eigen angsten uit het verleden.

Wanneer haar onderzoek lijkt de botsen met de zaak van de FBI laat ze zich niet uit het veld slaan, ook als dit betekent dat dit haar gewenste carrière bij de FBI geen doorgang kan hebben. Ze wil hoe dan ook de dader ontmaskeren.

Zonder dat ze het beseft, wordt ook zijzelf in de gaten gehouden. Zal het haar lukken de dader te ontmaskeren en haar vrijheid te behouden?

 

Persoonlijke Leeservaring

Antoinette (40): Ik was zeer benieuwd naar deze auteur. Ik ben een groot fan van Karen Rose en Allison Brennan werd vergeleken met haar. Helaas kan ik mij niet vinden in deze vergelijking. Jammer, omdat een goede auteur hierdoor toch in een ander licht wordt gezet.

Allison schrijft in een hoog tempo, haar verhaallijn is sterk maar zeker geen thriller. Dit is het tweede boek met Lucy in de hoofdrol maar goed te lezen als je, zoals ikzelf, deel 1 niet gelezen hebt. Het verhaal is een mix van spanning, verraad en romantiek.  Waar Karen Rose echt een thriller weet neer te zetten met gruwelijke details, blijft Allison Brennan steken bij een oppervlakkig spannend boek.

Desondanks heb ik genoten van Fatale kus. Het verhaal is goed en leest prettig. Lucy is een sterke vrouw met een onverwerkt verleden. Dit komt het verhaal ten goede. Ik ben benieuwd naar het volgende deel. Ik wil Lucy zien groeien, ze heeft nog veel meer in petto vermoed ik zo.

 

 

 

Gerelateerd:

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten