fataal

Recensie Fataal, Eva Burgers

Wat een spannende jeugdthriller is fataal! Een echte aanrader!

Fataal

| auteur: Eva Burgers | uitgeverij: Fontein | hardcover en e-pub | recensent: Antoinette en Katinka van Steeg |

Recensie fataal

Inhoud:

Wat doe je in de zomervakantie? Samen met je vriendinnen op vakantie naar Kreta! Zo gezegd zo gedaan. Naomi, Fay, Lauren en Emily vertrekken naar het vakantiehuis van de ouders van Fay.

Snel ontstaan er wat wrijvingen tussen Lauren en Fay.  De andere meiden laten zich niet gek maken en genieten van hun vakantie. Ze eten bij Yannis die een restaurant heeft op kreta en bevriend is met de ouders van..

Naast hun vakantiehuis blijken 3 Nederlandse jongens te verblijven waar al snel een klik mee is. Ze trekken veel met elkaar op en er ontstaat zelfs een vakantieliefde. Op het eiland blijkt er toch meer aan de hand te zijn dan ze van te voren hadden kunnen bedenken.

Waarom lijken er spullen te verdwijnen? Wie is toch die bewaker? Dan gebeurt er iets wat niemand had verwacht. Zullen de meiden veilig terugkomen in Nederland?

Persoonlijke Beleving

Antoinette en Katinka

Fataal is een leuk en spannend boek voor tieners. Het verhaal wordt goed opgebouwd en je wordt steeds op het verkeerde been gezet. Eva Burgers heeft de relaties tussen de meiden en de andere personages sterk opgebouwd.

Katinka: Ik vond dit boek erg spannend en super leuk om te lezen. Ik heb echt mijn adem ingehouden toen er van alles gebeurde. Ik ga vaker een boek lezen van deze auteur.

Antoinette: Fataal is een echte tienerboek voor meiden. Ikzelf had al snel door waar het verhaal heen ging. Voor meiden die van spanning en lezen houden is Eva Burgers een auteur om in de gaten te houden. Ze bouwt het verhaal goed op en laat de lezer echt in spanning wie de dader is.

Gerelateerd:

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten